Élet-Stílus

Mick Jaggert le kellett segíteni a lépcsőn, amikor elhagyta 80. szülinapi buliját

Vajon a kora vagy a bódultsági állapota miatt szorult segítségre?

Július 26-án betöltötte a nyolcvanat Mick Jagger, a Rolling Stones énekese. Igazi rock and roll zenészhez méltón nagy bulival és korlátlan alkohollal ünnepelte a kerek születésnapot egy londoni szórakozóhelyen, lenge öltözetű táncosnők körében. A Daily Mail azt írja, a vendégek között voltak zenésztársai, illetve olyan világsztárok, mint Anjelica Houston, Leonardo DiCaprio, Lenny Kravitz és Baz Luhrmann filmrendező. Családja is vele mulatott: ott volt barátnője, Melanie Hamrick, ex-felesége, Jerry Hall, valamint nyolc gyereke közül Georgia May Jagger és Lucas Jagger.

Az ünnepelt csütörtök hajnalban hagyta el a helyszínt, távozáskor egy biztonsági őr nyújtott neki segítő kezet a kijáratnál lévő, feltehetően csúszós lépcsőn. Jaggernek az ekkor készült képek tanúsága szerint fülig ért a szája, és még a heves eső sem szegte kedvét.

MEGA / GC Images / Getty Images
Kapcsolódó
A rock and roll lényege, hogy nem biztonságos – Mick Jagger 80 éves
80 éves lett Mick Jagger. A személyéhez kapcsolódó legfontosabb dolgokról halljuk őt magát. Mit szeret a turnézásban? Miért nem baj, ha üvegekkel dobálják a színpadon? És tényleg a pénzért csinálják az egészet?

Ajánlott videó

Olvasói sztorik