Élet-Stílus

Horváth Gréta újabb plasztikai műtétre készül: Ezzel egy régi vágyam teljesül

TV2
TV2
Tíz éve tervezi a beavatkozást.

Horváth Gréta az elmúlt másfél évben több mint 25 kilótól szabadult meg, és bár elégedett az eredménnyel, a Bestnek elárulta: lefogyva sokkal jobban látszik, hogy a tíz évvel ezelőtti terhessége után mennyire megereszkedett a bőr a hasán. Ezért úgy döntött, kés alá fekszik.

Őszinte leszek, alig várom, hogy meglegyen a hasplasztikám. Már ki is fizettem, tehát nincs visszaút. Ezzel egy régi vágyam teljesül. A fiam még a hasamban volt, de már tudtam, hogy egyszer meg fogom csináltatni. Mert hiába kenegettem a hasam a terhességem alatt mindenféle csodakrémmel, a bőr hónapról hónapra repedt szét egyre jobban

– fogalmazott az influenszer, aki pár éve a a TV2 Ázsia Expressz című műsorában is szerepelt.

Azt mondja, döntésében az egész családja és a párja is támogatják.

Hisz’ végre lefogytam, eltűnt még a narancsbőröm is, már csak tényleg a bőrfeleslegtől kell megszabadulnom.

Hangsúlyozza, mindezzel nem az a célja, hogy bárkit is plasztikai beavatkozásokra buzdítson.

Viszont azt is tartom, hogy ha egy nő már huzamosabb ideje nem érzi jól magát a bőrében, és tud rajta változtatni, akkor szíve joga megműttetni. Nekem is meg kellett érnem erre a beavatkozásra. Tíz éve gondolkodom rajta, így senki nem mondhatja, hogy elkapkodtam a döntést.

Horváth Gréta korábban elárulta, hogy tavaly megcsináltatta az orrát, előtte a száját, de mint mondja, ezeket a beavatkozásokat is jól megfontolta.

Plusz önerőből lefogytam. Hogy lement rólam 25 kiló, abban kőkemény munka van. És mindezeknek köszönhetően most sokkal inkább a helyén van az önbizalmam, mint bármikor

– mondta el a lapnak.

BEST Magazin
Kapcsolódó
Horváth Gréta: Nem szoktam letagadni, a számba is lett töltve, a cicim is meg van csinálva
Úgy érzi, minden műtét eredménye esztétikus lett, egyiket sem vitte túlzásba.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik