Élet-Stílus

Balázsék és Bochkorék egy épületben rádióznak, ez történik, ha összefutnak a liftben

RTL és Farkas Norbert / 24.hu
RTL és Farkas Norbert / 24.hu
„A műsorban nyilván folyton szívjuk egymás vérét.”

Ugyanabban az épületben készül két reggeli műsor, a Rádió 1-es Balázsék (Sebestyén Balázzsal, Rákóczi Ferivel és Vadon Janival), valamint a Retro Rádión futó Bochkor (Bochkor Gábor és Lovász László műsorvezetésében). A két stúdiót csak egy emelet választja el egymástól. Vadon Jani a Forbes-nak elárulta, mi történik, ha a két csapat tagjai hajnalban összefutnak egymással, például a liftben.

Köszönünk egymásnak, kedélyesen eldumálgatunk. Próbálom rávenni Bocsit, hogy megint ismerkedjen össze a kerékpározással. Közben a műsorban nyilván folyton szívjuk egymás vérét. Nincs bajunk egymással, lehet szeretni, nem szeretni, de Bocsi őrületesen profi rádiós. És hát nekünk is voltak nagyszüleink, tök fontos az ő igényeiket is kiszolgálni!

idézte a rádióst a story.hu.

Hasonló kérdésre egyébként Bochkor is válaszolt, mikor 2020-ban, műsora indulásakor interjút adott a 24.hu-nak. Ő akkor azt mondta, Vadon Janival találkoztak már, és úgy tudja, Sebestyén Balázs nem volt „felhőtlenül boldog”, mikor megtudta, hogy a konkurencia a szomszédba költözik.

Kapcsolódó
Bochkor Gábor: Sebestyén Balázs nem volt tőlünk boldog
A Retro Rádió BOCHKOR címmel indított reggeli műsort Bochkor Gáborral és Lovász Lászlóval. A csatornát ugyanaz a kör üzemelteti, amely a Rádió 1-et, ahol reggelente Sebestyén Balázsék hallhatóak, ráadásul közös épületben dolgozik a két stáb.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik