Élet-Stílus

Háborús elemzésbe fogott Pataky Attila: Zelenszkij az ukrán nép hóhéra, Amerika és Oroszország háborúzik Ukrajnában

Szajki Bálint / 24.hu
Szajki Bálint / 24.hu
Aggódik a családjáért a sok konfliktus miatt.

Ahogy arról a Bors ír, Pataky Attila a végrendelete kapcsán nyilatkozott. Az énekes azt mondja, megírta a fontos papírt.

Írtam már végrendeletet, de csak az ingóságról szól, hiszen örök életű fénylények vagyunk. Életkapu, halálkapu, jövünk-megyünk. A dharma törvényei szerint mindenki ott van, ahol lennie kell, és kész. Haladok előre az úton. Ha holnap reggel kéne elmennem, sem érdekelne. Akkor megyek!

Az Edda Művek frontembere aggódik viszont a családjáért, főként az orosz-ukrán háború miatt.

A kisebbik fiam és az unokám most indulnak el az életben, és akkor ilyen elmebetegek, félbolondok, nemzetek hóhérai fenyegetnek minket atomháborúval? Ez teljes téboly. Kik ezek, és honnan jöttek? Zelenszkij maga az ukrán nép hóhéra. Az egész egy színház: Amerika és Oroszország háborúzik Ukrajnában. Nem tudják, mit cselekszenek. Hogy a karma tengerébe milyen köveket dobálnak, és mit kapnak ezért cserébe, rövid időn belül kiderül. Ez az ő dolguk!

Pataky azt is elárulta, mi az ő dolga a zűrzavarban: „A mi dolgunk, a magyarság dolga a fény és a szeretet felmutatása. Én ebben vagyok partner, efelé megyek, örömet és boldogságot viszek a zenékkel. Boldog vagyok, hogy ezen az ősi, szakrális magyar nyelven, a világ egyik legkifejezőbb nyelvén írhatom a dalaimat”.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik