Élet-Stílus

Kulcsár Edina a válásáról: Hibát követtünk el, rosszul időzítettünk, de sarokba szorítva éreztem magam

Zsólyomi Norbert
Zsólyomi Norbert
Utólag érti, miért válthatott ki sokakból ellenszenvet az, ahogy a szakításuk híre felbukkant a médiában.

A GLAMOUR magazinnak adott interjút Kulcsár Edina. Az influenszer egyebek között arról is beszélt, hogy testképzavarral küzdött korábban.

Márk rengeteg önbizalmat ad, nem akar megváltoztatni. Néha visszanézem a régi fotóimat, elborzadva nézem, mennyire vékony voltam, amikor összejöttünk. Legalább húsz kilóval voltam könnyebb, és testképzavarral küzdöttem. Folyamatosan diétáztam, soha nem voltam elégedett. Amikor belenéztem a tükörbe, úgy éreztem, attól leszek boldog, ha minél vékonyabb vagyok.”

Szót ejtett korábbi házasságáról is: Szabó András Csutival végül elváltak. Kulcsár szerint nem kezelték jól azt az ügyet a sajtó előtt.

Ebben valóban hibát követtünk el, rosszul időzítettünk. Eleve később beszéltünk a válásomról. Folyamatosan nyomozott utánunk a bulvármédia, és egy ponton sarokba szorítva éreztem magam. Nem szerettem volna, ha nem az én oldalamon, hanem egy bulvárújság hasábjain, téves információkkal tarkítva szembesülnek az emberek a ténnyel. Nem volt sok időm, hogy meghozzam a döntést: vagy megosztom én, hogy mi zajlik körülöttem, vagy megteszi helyettem más. Külső szemmel nézve megértem azokat, akikben ellenérzést váltott ki ez az egész, vállalom, túl gyorsan történt minden, de akkor, abban a helyzetben ezt találtam a legjobb megoldásnak. Utólag azt gondolom, már nem bánom, hogy így alakult, de csak azért, mert a támadások még erősebbé tették a kapcsolatunkat, ahogyan én is ennek köszönhetően erősödtem.

Egyébként digitális címlappal jelent meg az újság:

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

GLAMOUR Hungary (@glamourhungary) által megosztott bejegyzés

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik