Élet-Stílus

Úgy fest, Irina Shayk és Tom Brady összemelegedtek a hétvégén

Chris Jackson /Getty Images és Jon Kopaloff / Getty Images
Chris Jackson /Getty Images és Jon Kopaloff / Getty Images
A róluk készült fotók szerint nagyon jól érezték magukat együtt.

A Page Six még a múlt hónapban írt arról, hogy egy forrásuk szerint Irina Shayk meglehetősen nagy érdeklődést mutatott Tom Brady iránt egy esküvőn, a modell menedzsere viszont határozottan tagadta a sztori valóságtartalmát. A portál birtokába jutott fotók szerint mégis úgy tűnik, hogy Shayk és Brady közel kerültek egymáshoz, legalábbis a múlt hétvégén.

Úgy tudni, a sportoló péntek délután vette fel a modellt a Hotel Bel-Airből, hogy együtt utazzanak Brady Los Angeles-i birtokára. A lap szerint együtt töltötték az estét, legközelebb pedig másnap délelőtt bukkantak fel, amikor Brady visszavitte Shayket a hotelbe. Délután aztán ismét érte ment, ekkor egy olyan lesifotó is készült, amin éppen a modell arcát simogatta az autójában, miközben megállt a piros lámpánál.

Tom Brady egyébként 13 évig volt Gisele Bündchen férje, tavaly októberben jelentették be a válásukat. Kapcsolatuk idején egy fiuk és egy lányuk is született: Benjamin 13, Vivian pedig 10 éves. Bradynek továbbá van egy 15 éves fia is, Jack, akinek Bridget Moyanhan az édesanyja.

Irina Shayk 2015 és 2019 között Bradley Cooperrel járt, 2017-ben egy közös lányuk is született, Lea De Seine. A modell egy rövid ideig Kanye Westtel is randizott két évvel ezelőtt.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik