Élet-Stílus

Ukrajnába ment az OnlyFans-modell, hogy „érzelmi támogató sztripper” legyen

Nem mindenki örül a segítségének.

Houstonból Ukrajnába költözött az OnlyFans-modell Fan-Pei Koung, hogy az ukrán katonák „érzelmi támogató sztrippere” legyen, most éppen Harkivban önkénteskedik – írja az indy100.

Hogy ez mit is jelent? Légiriadó szirénáira vetkőzik, vagy „katonáknak és önkéneseknek ingyenes érzelmi szoptatást” nyújt, esetleg rakétavevővel pózol fehérneműben.

A pénzt, amit ezekkel keres humanitárius célokra ajánlja fel, de jut belőle más önkénteseknek és ukránoknak is.

A 2005-ös tajvani amerikai szépségverseny versenyzője először csak simán önkénteskedni érkezettaz országba, még novemberben, menekülteknek segített, női menhelyeken, árvaházakban is dolgozott Lvivben.

Aztán februárban költözött teljesen Ukrajnába, személyek segítése mellett érzelmi támogatást nyújt angolul beszélő katonáknak, de már tanul ukránul is.

Az emberek nem beszélnek a háborúban élő emberek szexuális szükségleteiről. Az ember egy részének szüksége van egy személyre, akiben megbízhat. Igyekszem ezt megadni mindenkinek, aki beszél angolul, vagy akinek megfelel, ha egy hároméves szintjén ukránul beszélővel társaloghat.

– nyilatkozta a Daily Beastnek.

Segítségének azonban nem mindenki örül. Nyugati önkéntesek közül voltak, akik azzal vádolták, hogy „egy tömegsírnál készít pornót”

Koung, aki most „szexturistának” nevezi magát, azt mondja, nagyjából ötezer követőjét veszítette el az ukrajnai ügy óta.

Mert egy szexi influenszerből egy olyan szexi influenszerré váltam, aki nem hagy fel az Ukrajnáról való beszéléssel.

Azt is megosztotta, hogy az ukrán férfiakat előnyben részesíti az amerikaiaknál, mert jobban bánnak vele, tulajdonképpen még soha ilyen jól nem bántak vele.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik