Élet-Stílus

Odavannak a férfiak a hajáért, százan kérték meg a kezét

110 millió forintnak megfelelő összeget is ajánlottak neki, ha levágja a haját.

A 22 éves Jasmine Larsen 2017-ben kezdte el növeszteni a haját, azóta már 1,4 méter hosszúságúak vörös tincsei. Azt állítja, hogy hajkoronájának köszönhetően már több mint 100 férfi kérte meg a kezét, és egyszer majdnem el is csábult, hogy vágja le a haját, mikor valaki 250 ezer fontot, azaz úgy 110 millió forintot ajánlott fel érte.

Az igazi Aranyhaj aztán végül nemet mondott a felkérésre.

Nem, sajnálom. Nem fogom elküldeni a hajamat, nem vágom le. Ez az én hajam, és megfizethetetlen

– idézi a Mirror a bristoli nőt. A haja az Instagram szenzációja lett, mikor elérte a 10 ezer követőt egyre több ajánlatot kapott márkáktól, és férfiaktól.

Amikor először érkezett egy ajánlat, elgondolkoztam rajta, mert sok pénzről volt szó. Egy videós megkeresés volt, 3000 fontot ajánlott. Azt akarta, hogy a barátom nyalja meg a hajamat, de nem volt barátom és nem engedem meg bárkinek, hogy megnyalja a hajam.

És nem ez volt az egyetlen bizarr kérés felé. Rengetegen kérték is meg a kezét.

Azt hiszem azért, mert szingli vagyok, hosszú a hajam és kedves ember vagyok. Szóval csak küldik ezek a lánykéréseket, vannak, akik kifejezetten könyörögnek.

Kezdetben rosszul érezte magát, hogy vissza kell ezeket utasítania, aztán egyszer kirakott egy bejegyzést, amiben elmagyarázta, nem akar hozzámenni egy idegenhez. Mindazonáltal örül a figyelemnek. Korábban egy tudományos szaklapnál dolgozott mint lektor. Irodai munka volt, ráadásul unalmas.

Nagyon boldog vagyok attól, amit most csinálok, igazán kreatív, folyamatosan változik, és úgy látom, nagyon sokáig fogom ezt csinálni.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Jasmine Larsen (@jasmine_lars) által megosztott bejegyzés

Azt tervezi, addig növeszti a haját, míg el nem éri a földet. Utána levágja. Nagyjából a csípőjéig, hogy aztán olyan hosszra vágja majd mindig vissza.

A „titkát” is elárulta, mitől ilyen szép a haja:

Kókuszolajjal kenem be, majd rozmaringos fejbőrkezelést alkalmazok. Ezt bemasszírozom, mielőtt kimosom samponnal és kondicionálóval. A hajmosási napok között mindig felkenek némi hajolajat, egyszer megfésülöm a hajam és befonom. Soha nem használok hőformázó eszközöket, éjszaka pedig selyempárnahuzaton alszom és hajhálót használok.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik