Élet-Stílus

Sokáig nem sejtette az anya, hogy a kislánya gyilkosával él együtt

Mary Davies sokáig abban a hitben élt, hogy volt barátja megpróbálta megmenteni a kislánya életét. Később összeomlott amikor megtudta, hogy a férfi valójában szándékosan megölte a gyereket.

Mary Davies 22 hónapos kislánya, Annabelle lassan három éve, 2020 augusztusában halt meg, a chesirei Northwichen – írja a Mirror című brit bulvárlap.

Mary az egyik kolléganőjét vitte haza munka után, amikor hívták, hogy a kislánya otthon rosszul lett. Mire hazaért, a mentők már a helyszínen voltak és intubálták Annabelle-t, akinek leállt a légzése.

A nő párja, Brandon Heath, aki a kislányra vigyázott először azt mondta, a gyerek beüthette a fejét, amikor álmában legurult az ágyról. Később már azt állította, hogy miután kivette a kislányt az etetőszékéből, hagyta játszani és amikor legközelebb rápillantott, a gyerek már eszméletlen volt.

A halottkém vizsgálata megállapította, hogy a kislány súlyos agysérülést szenvedett, a testét sérülések borították, a bordatörései voltak és idegek sérültek meg a nyakában. Az ügyben indult nyomozást vezető Adam Waller felügyelő azt mondta, az orvosszakértők szerint a kislány sérülései olyanok voltak, mintha autóbalesetet szenvedett volna, vagy több emeletet zuhant volna.

Mary Daviesnek a következő tizenegy hónapban senki sem szólt arról, hogy a hatóságokban bármi gyanú merült volna fel Annabelle halálának körülményeivel kapcsolatban.

A nő abban a tudatban élt együtt továbbra is a barátjával, hogy a férfi megpróbálta megmenteni Annabelle életét, mert a férfi ezt hazudta neki.

Az anya csak később tudta meg, hogy Brandon Heath nem megmenteni próbálta Annabelle-t, hanem ő a kislány gyilkosa. A rendőrség elismerte, hogy eltitkoltak kulcsfontosságú információkat az anya elől, amit azzal indokoltak, hogy a nő maga is gyanúsított volt az ügyben, amíg a részletes orvosi bizonyítékok nem igazolták, hogy nem követhette el a gyilkosságot.

Brandon Heath a bíróságon megpróbálta Mary Daviesre terelni a gyanút, ám a bizonyítékok egyértelműen a férfi bűnösségére mutattak. A nyomozók például sérült, megvert gyerekekről készült fotókat találtak a férfi telefonján.

Brandon Heath tizenhárom és fél év börtönbüntetést kapott a kislány megöléséért.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik