Élet-Stílus

David Beckham elsírta magát Messi miami bemutatkozásakor lőtt meccsdöntő szabadrúgása után

Stacy Revere / Getty Images
Stacy Revere / Getty Images
Az angol válogatott egykori szabadrúgáskirályának volt miért büszkének lennie, hiszen ő az aranylabdás világbajnok csatárt leigazoló Inter Miami egyik tulajdonosa.

A sokak szerint a világ legjobb futballistájának számító, a 2022-es katari világbajnokság megnyerésével az utolsó csúcsot is meghódító Lionel Messi nyáron az Egyesült Államok profi ligájában, az MLS-ben versenyző Inter Miamihoz igazolt levezetni. A 36 éves világbajnok csatár az Inter a mexikói Cruz Azul elleni Ligakupa-meccsén debütált pénteken.

A floridai Fort Lauderdale-ben rendezett találkozót végül 2–1-re meg is nyerte az Inter a második félidő elején csereként beálló Messi 94. percben lőtt szabadrúgásgóljával.

Az egykor szintén a szabadrúgásairól híres David Beckham is a DRV PNK Stadiumban volt – egészen pontosan a pálya mellett –, mivel ő az Inter Miami egyik tulajdonosa. És az ESPN UK videója szerint annyira meghatódott a mesébe illő, hosszabbításban lőtt sorsdöntő szabadrúgáson, hogy még pár könnyet is hullajtott utána felesége, Victoria Beckham vállán.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik