Élet-Stílus

Álomnyaralásra vitt egy vadidegen nőt, aztán megölte

John Poulos / Twitter
John Poulos / Twitter
Romantikus hősként robbant be a kolumbiai köztudatba az amerikai John Poulos, aki nem sokkal később megölte a menyasszonyát.

Az amerikai John Poulos, és barátnője a kolumbiai Dj Valentina Trespalacios 2022 végén váltak a kolumbiai közösségi média sztárjaivá – írja a LadBible című brit bulvárportál.

Tavaly decemberben nagyon felpörgött Kolumbiában egy Twitter-bejegyzés, mely arra kérte az embereket, osszák meg a legőrültebb első randis történetüket. A 35 éves Pouls azt írta:

„Nyaralni vittem egy kolumbiai nőt úgy, hogy korábban soha sem találkoztunk. Hamarosan összeházasodunk.”

A férfi egy fotót is megosztott magáról és a 21 éves Valentina Trespalaciosról, amint egy ősi emlékmű előtt pózolnak.

A romantikus történet egy hónappal később szörnyű véget ért. Az elvált, háromgyermekes apa egy évig járt a népszerű DJ-vel. A férfi január 19-én érkezett Bogotába, majd január 22-én, hajnalban, miután lefeküdt vele, megfojtotta és agyonverte a nőt.

Egy biztonsági kamera videóra vette, amint egy férfi, az ügyészség szerint Poulos egy bevásárlókocsiban bőröndöket tol egy autóhoz. Az egyikben benne volt Trespalacios holtteste. A férfi ezt a bőröndöt letakarta egy lepedővel, mert a nő feje kilógott belőle. A férfi hosszas küszködéssel tudta begyömöszölni a bőröndöket a bérelt autója csomagtartójába.

A Valentina Trespalacios holttestét tartalmazó bőröndöt a nő halálának napján találta meg egy hajléktalan, aki újrahasznosítható anyagok után kutatott egy szeméttelepen.

Poulos megpróbált elmenekülni Kolumbiából, pillanatokkal az előtt fogták el, hogy felszállt volna egy Törökországba tartó repülőgépre. Az ügyészség 35 év börtönbüntetés kiszabását kérte a férfire.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik