Élet-Stílus

Bárdosi Sándor szigorú szülőnek tartja magát: Tőlem általában egy picit befeszülnek a gyerekek

Szerinte a gyerekeknek meg kell szabni a gátakat, hogy meddig mehetnek el, mert ha nincsenek szabályok, akkor anarchia van, és az nem jó.

Bárdosi Sándor volt a pénteki Reggeli egyik vendége. Eredetileg a bakancslistákról szólt a beszélgetés, de a téma kissé elterelődött, így a volt birkózó a tetoválásairól és a gyereknevelésről is hosszabban kifejtette a véleményét.

Nagyon szigorú szülő vagyok, tőlem általában egy picit befeszülnek a gyerekek. Pedig alapból egy laza ember vagyok. Én is ilyen voltam, ezért tartom is ezt a véleményemet: a gyerekeknek meg kell szabni azokat a gátakat, szinteket, hogy meddig és nem tovább

– jelentette ki, hozzátéve: őt nem igazán érdekli a politikai korrektség.

Kimész az utcára, és találkozol egy csomó neveletlen kis tahóval. Miért? Mert nem engedik őket megnevelni. A nevelés a lényeg. Azt nem szeretem, amikor a szülőnek dolga van, akkor a kezébe nyom egy telefont, és akkor csináld, amit akarsz. Mert akkor az neveli, nem pedig az ember. És akkor ott egy csomó tahóságot lát, és nyilván egy tahó lesz. Ez ennyire egyszerű: ha nincsenek szabályok és határok, akkor anarchia van, és az nem jó. És amikor szembesülsz vele, akkor »Úristen, hát ez miért csinálja ezt velem?«, azért csinálja ezt veled, mert eddig nem volt neki megmondva, hogy ne csinálja.

A beszélgetés végén azért a bakancslistára is rátértek, amiről Bárdosi kijelentette: ő nem irkál ilyesmit. Mivel sportolóként bejárta a világot, utazással kapcsolatban sincsenek nagy vágyai, azt leszámítva, hogy a feleségét el szeretné vinni Ázsiába, a gyerekeit pedig Mongóliába, mert ott nagyon otthon érezte magát. A fehérhomokos tengerpartok azonban egyáltalán nem vonzzák, ahogy az olyan anyagi dolgok sem, mint például egy Ferrari.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik