Élet-Stílus

Lamborghinit ajándékozott feleségének a youtuber, amiért egy másik férfivel forgatott szexjelenetet a nő

Büszke volt rá.

Egy youtuber Lamborghinit ajándékozott a feleségének, miután egy másik férfivel forgatott szexjelenetet a nő – írja a Daily Mail.

A 39 éves férfi azért vette meg a 400 ezer dolláros (nagyjából 130 millió forint) luxusautót, mert állítólag büszke a feleségére, amiért mással is együtt volt kamera előtt, és bármit megtenne a „királynőjéért”. A férfi szerint a jelenet kifejezetten jót tett a karrierjüknek.

A nő néhány héttel ezelőtt egy interjú során elmesélte, hogy a másik férfivel, Jason Luvval jobban élvezte az együttlétet, mint az Adam22 és No Jumper nevű YouTube-csatornákat készítő férjével. Lena szerint az „új és izgalmas” volt, valamint másik partnerének nagyobb a pénisze. A pár azt is elárulta, hogy mióta ez megtörtént, sokkal aktívabb a szexuális életük – a feleség megfejtése szerint azért, mert Adam bizonyítani akar.

@adam22 Got my baby something nice to celebrare her new scene! Love you boo ❤️ @Lena The Plug ♬ fukumean - Gunna

Habár ez volt a nő első pornófilmje egy másik férfivel, korábban már készített hasonló tartalmakat, és az ötlet sem volt egészen új keletű. 2017-ben megírtuk, hogy az akkor 162 ezer követőnél járó Lena the Plug csatornát készítő nő megígérte, amint eléri az 1 millió feliratkozót, pornóvideót készít. Most 1,6 millió követője van.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik