Élet-Stílus

Sáfrány Emesével való szakítása után Intinek már új párja van

Barátnőjéről nem sokat árult el, csak hogy egy országosan ismert zenész.

Május elején derült ki, hogy Sáfrány Emese és Zuber Krisztián, azaz a TNT-ből ismert Inti szakítottak. A részletekről eddig egyikük sem nyilatkozott, a zenész azonban a keddi Tényekben megtörte a csendet. Elárulta, közös megegyezéssel váltak el útjaik a légtornásznővel.

Ez egy nagyon hosszú folyamatnak a vége volt. Nem nagyon szeretnék arról beszélni, hogy ez miért és hogy történt. Egyszerűen nem voltunk összepasszoló emberek

– fogalmazott Inti, akire máris újra rátalált a szerelem.

Azóta nekem van egy párom. Most már több mint egy hónapja vagyunk együtt, hál’ Istennek nagyon jól megvagyunk. Majd egyszer, ha úgy alakul, be fogom mutatni

– mondta el a titokzatos hölgyről, akinek kilétét egyelőre nem akarta kamerák előtt felfedni. Annyit elárult róla, hogy régebben ő is szakmabéli volt, húsz évvel ezelőtt az egész ország ismerte őt, és még ma sem távolodott el a média világától.

Mi húsz éve ismerjük amúgy egymást, és egy véletlen beszélgetésből alakult ez ki. Szinte az első látásra, ahogy találkoztunk, összecsapódott ez a dolog. Nekem ő tetszett húsz évvel ezelőtt is, ezt bevallottam neki is.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik