Élet-Stílus

Gáspár Evelin a fogyásáról: Életem egyik legnagyobb és leghosszabb harcát vívom

Sárosi Zoltán / RTL
Sárosi Zoltán / RTL
Állítása szerint nem használ semmiféle csodaszert, akárhány hamis fogyókúrás hirdetésekben is tűnik fel a neve.

Gáspár Evelin ismét csalók áldozata lett: visszaélnek a nevével és az arcképével, a tudta és a beleegyezése nélkül vele reklámoznak egy fogyókúrás terméket.

Nem először történik ez meg velem és tartok tőle, hogy nem is utoljára. Próbálok tenni ezek ellen az oldalak ellen, de a rendőrség tűt keres a szénakazalban, hiszen ezek az oldalak lenyomozhatatlanok. Ugrálnak különböző szerverbankok között és iszonyú nehéz megtalálni a felelősöket

mondta el a Ripostnak, majd úgy folytatta:

Tizenöt éves kőkemény munka áll amögött, ahogy most kinézek. Ezt a munkát teszik tönkre az ilyen hirdetések, és ebből már nagyon elegem van! Rendszeresen és nagyon keményen edzek, személyi edző segítségével. Közben egy bőrfeszesítő kezelésre is járok, hiszen a fogyás után erre is szükség van. Életem egyik legnagyobb és leghosszabb harcát vívom, és ehhez nem használok semmiféle csodaszert. Ráadásul akaratlanul is felelősnek érzem magam az ilyen, nevemmel reklámozott kamuszerek miatt. Csak a bűnözők és a Jóisten tudja, milyen kemikáliákat kevernek össze, hogy aztán gyógyszerként értékesítsék. Akár meg is ölhetnek valakit a nevemben, és ez szörnyű és elfogadhatatlan.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik