Élet-Stílus

Curtis paranoiás lett a betörés után: Mi van, ha valaki eldug valamit a házamban, aztán feljelent?

RTL
RTL
Felmerült benne, hogy az illető nem is akart elvinni tőle semmit, csak betett valamit hozzá.

Ahogy a 24.hu-n is beszámoltunk róla, valaki betört Curtis és párja, Barnai Judit új otthonába, ahová csak nemrég költöztek be. A rapper ezek után úgy döntött, őrt fogad, amíg fel nem szerelik a biztonsági kamerákat. Curtis a Retro Rádió reggeli műsorában még több részletet elárult a történtekről Bochkor Gáboréknak, a beszélgetést a Blikk szemlézte.

Szerintem több elkövető lehetett, mert az ablak eleve elég magasan van, és ha valaki egyedül felkapaszkodik, nem tudja még feszegetni is. Látszik, hogy be akartak nyúlni alá valamivel, de – hála Istennek – csak kárt tudtak csinálni. A szobában szemüvegek vannak és bizsusdoboz, amiben Judit az ékszereit tartja. Nem márkás dolgok, csak divatékszerek. Annyi ideje sem volt az embernek, hogy azt felvegye és elvigye

– fogalmazott a zenész. Később elárulta:

Tőlem nagy értéket nem lehet elvinni. Az értékeket ugyanis nem otthon tartom. Az óráim is az órásnál vannak egy széfben. Amikor rendezvényre megyek, beugrom, felveszem az egyiket, a másikat pedig leteszem megőrzésre.

Saját bevallása szerint kifejezetten paranoiás lett az esetet követően.

Felmerült bennem a kérdés, hogy mi van, ha nem is akart elvinni semmit, hanem csak betett valamit. Az a baj, hogy már eléggé paranoiás vagyok. Mi van, ha valaki el akar áztatni, és valamit eldug a házamban, aztán feljelent? Annyira fura ez nekem, hogy még azt sem vitte el, ami ott volt szem előtt…

Curtis elmondása alapján nem sokon múlt, hogy tetten érjék a betörőt.

Azt hiszem, mi voltunk, akik megzavartuk a tettest vagy tetteseket. Mi jöttünk elől haza, ő meg elhúzott hátul az erdő felé. Egyébként a testőrömmel voltunk, mert másnap is mentünk fellépni, szóval nagyon jó kis éjszakája lett volna, ha bent találjuk. Nem érdekel, hogy ilyenkor szabad-e bármit tenni a betörővel. Persze, nyilván kihívtam a rendőrséget és a tesómék biztonsági cégétől is jött egy őr, aki ott maradt, amíg nem volt kicserélve az ablak. Egyébként az is furcsa, hogy pont pár nappal azelőtt jött a betörő, mielőtt beszereltettük volna a riasztót és a kamerarendszert.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik