Élet-Stílus

Laky Zsuzsi: Nem szeretnék úgy kinézni, mint egy húszéves, a jelenlegiből szeretném kihozni a legjobbat

Az egykori szépségkirálynő ma már 39 éves, de nincs baja a korával.

Lassan húsz éve választották meg Európa legszebbjének Laky Zsuzsit, azóta is ő az első és egyetlen magyar győztese ennek a versenynek. Az egykori szépségkirálynő a Fókusznak mesélte el, milyen hatással volt az életére a korona. Az interjúban elhangzott, hogy sokan azt mondják neki, nem használta ki teljesen a szépségverseny hozta lehetőséget.

Igazából nem az, hogy nem használtam ki, hanem nem volt, aki segítsen nekem ebben, hiszen volt egy elég erős szerződésem, ami kötött, csomó mindent nem csinálhattam. Viszont rengeteg szuper szép helyre eljutottam általa

– mondta el, majd arról is beszélt: alapjáraton nincs baja a korával.

Jövőre leszek 40 éves, ezt valahogy fel kell tudni dolgozni vagy el kell tudni fogadni. Ez ugyanolyan, mint hogy a szülés után teljesen megváltozott a testem, nőiesedtem. A kisebbik lányom majdnem öt kilóval született, természetes úton. Majdnem húsz kilót híztam a terhességem alatt, és utána ezt nagyon nehezen tudtam leadni. Akkor kiderült, hogy refluxom van, és el kellett kezdeni sokkal jobban odafigyelnem arra, hogy mit eszek.

A kétgyerekes Laky Zsuzsi sokat tesz az alakjáért, a közelmúltban nyolc kilótól szabadult meg, de ez még nem a végleges célja. A plasztikázástól azonban teljesen elhatárolódik.

Nem szeretnék úgy kinézni, mint egy húszéves vagy egy harmincéves, hanem a jelenlegiből szeretném kihozni a legjobbat.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik