Élet-Stílus

Jázmin Viktória: Az utolsó szakításom után jégszívű lettem

RTL
RTL
Elmondása szerint randipartnerei gyakran csak a modellt látják benne, és nem veszik őt emberszámba.

Jázmin Viktóriának, a Miss Universe Hungary 2021 győztesének két éve ért véget legutóbbi komoly kapcsolata. A modell hamarosan RTL Celebrandi című műsorában szerepel majd, jövőbeli randipartnereinek azonban rendesen feladta a leckét.

Az utolsó szakításom után jégszívű lettem. Nagyon sokáig tart, amíg valaki ezt a jégszívemet felolvasztja. Ez két év alatt nem történt még meg, szóval mindenkinek sok sikert kívánok!

– nyilatkozta a modell az rtl.hu-nak.

Jázmin arról is beszélt a videós interjúban, hogy sokan csak a szépsége miatt érdeklődnek utána.

Két évig voltam kapcsolatban, de az alatt is rengetegen környékeztek meg amiatt, ahogy kinézek. Tetszettem nekik, és bepróbálkoztak, de mindig annyira felszínes volt. Lehet, hogy felszínes világban élünk, de az otthonom és a kapcsolatom ne legyenek felszínesek.

Bevallása szerint szakítása óta két-három alkalommal próbált randizni, de nem járt sikerrel, mert partnerei csak a szépségkirálynőt látták benne, és úgy érezte, nem vették őt emberszámba. Emiatt elment a kedve a randizástól.

Az elmúlt időszakban abban is megváltozott az álláspontja, hogy mit vár el a párjától.

Két évvel ezelőtt az is elég volt, hogyha szeret. Azóta rájöttem, hogy ahhoz, hogy tudjak működni az életemben és a munkámban, amit profin szeretnék csinálni éjjel-nappal, akkor egy olyan társ kell nekem, aki szintén ilyen agyi tekercsekkel van megáldva.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik