Élet-Stílus

Csomor Csilla három megszólításra hallgat: Csilla, művésznő, Zsuzsa

Super TV2
Super TV2
Egy évtizeden át alakította a Barátok közt Berényi Zsuzsáját.

Csomor Csilla ma a Reggeli vendége volt. A felkonferálást követően Tihanyi Péter afelől kezdett el érdeklődni, a színésznő szerint hány évnek kell eltelnie ahhoz, hogy az emberek ne az Éjjel-Nappal Budapest Kareszaként emlékezzenek rá, hanem mint a Reggeli műsorvezetőjére.

Csomor erre azt felelte, tapasztalatai szerint nem nagyon lehet elszakadni egy karaktertől a nézők szemében, ha ilyen sok éven át alakítják – ahogyan ugyanis Tihanyi az Éjjel-Nappal Budapestben, úgy a színésznő is egy évtizeden át játszott egy bizonyos szerepet, méghozzá Berényi Zsuzsát a Barátok köztben.

Szerintem ez örökre beleég az emberek retinájába, ezt már nem lehet kitörölni. Annál is inkább, mert mi ugye a napi sorozatgyártás úttörői voltunk, velünk indult ez a fajta műfaj. Azon szerencsések közé tartoztam, akik ugye a kezdő csapatban és a főszereplők között voltak. Szoktam is mondani, hogy három dologra értek: Csilla, művésznő, Zsuzsa. Mostanában belejött még az is, hogy tanárnő

– magyarázta Csomor, aki tavaly októberben megszerezte a pedagógus igazolványát, és jelenleg egy művészeti szakgimnáziumban tanít.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik