Élet-Stílus

Műtét közben fotózta le meztelen betegét a plasztikai sebész, arra kérte, hogy combig érő csizmában jöjjön vissza kontrollra

Vizsgálat indult a Chelsea-ben praktizáló orvos ellen – több visszaélésre is fény derült.

Kirúgták azt a Chelsea-ben dolgozó plasztikai sebészt, akiről kiderült: több páciensével is viszonyt kezdett.

Olivier Branfordot egy betege jelentette fel, aki a mellplasztikája után nem sokkal kapott egy bizarr üzenetet a sebésztől – a fotón maga a nő volt látható a műtét közben, véres mellekkel; az orvos ezt írta a képhez:

Tökéletes vagy mindenhol. Megnéztem a hasadat, amikor aludtál. Annyira szeretném megcsókolni a pocakodat. Nem vettem a bátorságot, hogy lejjebb nézzek, biztosíthatlak. Bár szerettem volna!

Az 50 éves, franciaországi születésű orvos a kötelező kontrollvizsgálat után, még ugyanarra a napra egy másik „vizsgálatot” is felvett a rendszerbe, a nőnek pedig megírta, hogy igyon egy kis konyakot, mielőtt érkezik, és viseljen combig érő csizmát és fekete fehérneműt egy kis szerepjátékos szexhez.

A páciens állítása szerint aznap fájdalmas szexuális együttlét történt köztük, a varratai még fel sem szívódtak. Hatalommal való visszaélésként jellemezte az esetet, mivel a műtétet követően rengeteg gyógyszer hatása alatt állt.

A plasztikai sebész az eset után a későbbiekre ingyen botoxot és szájfeltöltést ajánlott fel betegének, nyilvánvalóan azzal a szándékkal, hogy a nő ne árulja el senkinek a történteket. A nő azonban panaszt tett a klinikán, Branford ellen orvosi etikai vizsgálat indult, amelynek során kiderült, hogy a férfi három nőbetegével is szexuális kapcsolatba lépett.

Olivier Branford egyébként nős, három gyerek apja.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik