Élet-Stílus

Dér Heni: Mennyire bolondok a terhes nők

Nyolchónapos terhesen vállalta be a szereplést a Gyertek át!-ban, ahol a műsorvezető a születendő babája neve felől is érdeklődött.

A Gyertek át! legutóbbi adásában Dér Heni is játszott, nyolchónapos terhesen vállalta be a vetélkedőben való szereplést. Az egyik feladat a babonák köré épült, arra kellett helyen felelniük a versenyzőknek, igazi-e valahol a világon, hogy a várandós nők nem esznek aszimmetrikus ételeket, mert úgy hiszik, akkor nem lesz szép a gyerekük. Dér Heni nemmel felelt volna, Kamarás Norbi viszont még előtte megnyomta az elsőbbséget jelentő gombot, és igennel válaszolt – helyesen.

Ez mekkora hülyeség? Jó, elismerem, ezért lett három neve a fiamnak. Mert a nyolcadik hónapban az előző gyerkőcömnél rámírt valaki, hogy rám hozza a prikézsiát, hogy akasztott ember a neve a gyereknek, ha nem választok egy harmadikat is. És addig bújtam az internetet, hogy megtaláltam a harmadik nevét a gyereknek, ami matematikailag már jó volt

– magyarázta az énekesnő, mire Sebestyén Balázs visszakérdezett, hogy jön ez a témához.

Úgy, hogy a babonák! Tehát hogy mennyire bolondok a terhes nők.

A műsorvezető a magyarázatot követően arról kezdett érdeklődni, Dér Heni tudja-e már, mi lesz a kislánya neve, akivel jelenleg várandós.

– Tudjuk.
– Mi lesz?
– Nem mondom meg
– Nagyon jó, köszönöm

– hangzott a szóváltás.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik