Élet-Stílus

Kevin Coster azt állítja, a felesége titkon jelentős költekezésbe kezdett, mielőtt beadta volna a válókeresetet

Lionel Hahn / Getty Images
Lionel Hahn / Getty Images
Egy drága autót is vásárolt magának, pedig korábban mindig lízingelt kocsikkal közlekedtek.

Tovább bonyolódik Kevin Costner és Christine Baumgartner válása. Májusban derült ki, hogy a pár 18 év házasság után külön utakra lép, a procedúra viszont nem zajlik éppen zökkenőmentesen. A divattervező kezdetben nem volt hajlandó kiköltözni a házból, holott korábban a Costnerrel kötött házassági szerződésükben külön kitértek arra, hogy a színész ingatlanjai az esküvő után is az ő kizárólagos tulajdonát képzik, így ha szakításra kerül sor, a volt feleségnek kell távoznia.

Baumgartnernek végül bírói utasításra kellett összepakolnia a holmiját, és új otthon után nézni. Ezt követően a gyerektartás összegéről sem sikerült megegyezniük: a divattervező 248 ezer dolláros (kb. 85 millió forintos) gyerektartást várt el a színésztől, utóbbi viszont azt mondta, ezt az összeget nem tudja havi szinten kifizetni. Úgy tervezte, körülbelül 52 ezer dolláros (azaz 17 millió forintos) havi átutalásokkal támogatná a közös gyerekeiket.

A bíró végül úgy döntött, hogy Costnernek havonta 129 ezer dollárt (több mint 44 millió forintot) kell fizetnie gyerektartás gyanánt.

A Page Six most új, nemrég benyújtott dokumentumokat szerzett meg, melyek szerint a színész azzal vádolja az exét, hogy mielőtt beadta volna válókeresetet, jelentős költekezésbe kezdett az ő kontójára – voltak olyan nagy összegű kifizetések is, amiket a háta mögött intézett.

A bírósági papírokban Costner csapata azt állítja, Baumgartner 25 ezer dollárt (több mint 8 millió forintot) fizett egy Los Angeles-i büntetőjogi védőügyvédnek a férje különvagyonából, amiről Costner akkor nem is tudott. Vádjaik szerint a divattervező a válóperes ügyvédjét is vitatható módon fizette ki: egy alkalmazottjuk hitelkártyájáról emelte le az összeget, amiről hagyományosan a családi ház költségeit finanszírozták – Costner vagyonából.

A Yellowstone sztárjának ügyvédjei emlékeztettek: a pár házassági szerződésében az is szerepelt, hogy amennyiben válásra kerül sor, a divattervező magával viheti a személyes járművét. A színész szerint Baumgartner ezt kihasználva – hónapokkal azelőtt, hogy beadta volna a válási papírokat – vásárolt magának egy drága járművet. Ez nem volt megszokott a házaspárnál, mindig lízingelték az autóikat.

Costner szerint a szóban forgó kocsivásárlás ékes bizonyítéka annak, hogy a volt neje jó előre eltervezte a távozását.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik