Élet-Stílus

Joe Jonas koncert alatt csinálta össze magát, ráadásul fehér nadrágban

Emma McIntyre / Getty Images for SiriusXM
Emma McIntyre / Getty Images for SiriusXM
Sok terápiára volt szüksége, hogy feldolgozza a négy évvel ezelőtti incidenst.

Joe Jonas a Will & Woody podcast pénteken megjelent új epizódjában idézett fel egy kínos színpadi incidenst, ami nagyjából négy éve esett meg vele. Mint elmondta, egyszer koncert közben kénytelen volt lecserélni a fehér nadrágját, mert összecsinálta magát.

Azt hiszem, először csak egy kis pukinak hittem a dolgot, de valami más volt, valami kicsit extrább. Szóval koncert közben muszáj voltam leváltani a kakis ruhámat. Mondjuk úgy, hogy rossz napot választottam fehér ruhák viselésére.

– elevenítette fel a vele történteket az énekes, aki most már tud nevetni a dolgon, de akkoriban aggasztotta, hogy valaki esetleg rájön, mi történt.

Nem volt olyan nagy dolog, mint ahogy akkor gondoltam. Ilyen az élet. Sok művésszel előfordult már ilyesmi. Megfizettem a tartozásomat, és most úgy érzem, mintha valami titkos klub tagja lennék.

Jonas az interjúban azzal viccelődött, hogy „sok terápiával” sikerült feldolgoznia a traumát. Bár azt nem árulta el, melyik koncerten történt meg a baleset, azt mondta, a sasszemű rajongók ki tudják találni.

Ha beleásod magad az archívumba, akkor az egyik show felénél van egy ruhaváltás, és azért egy kicsit furcsa ilyen gyorsan átöltözni

– magyarázta.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik