Élet-Stílus

„Van bennünk egy csomó mélység, amiről kevesen tudnak” – Kelemen Anna és Cinthya Dictator régi barátnők

SuperTV2 és Nánási Pál / TV2
SuperTV2 és Nánási Pál / TV2
„Cinthy rajongott értem, még a szakdolgozatát is belőlem akarta írni.”

Cinthya Dictator és Kelemen Anna tíz éve ismerték meg egymást, és bár sosem verték nagy dobra, nagyon jó barátnők. Kapcsolatukról Kelemen Anna mesélt a Storynak.

Egy tévés rendezvényen találkoztunk, Cinthy akkoriban csöppent a sztárvilágba, Varga Viktor párjaként. Én akkor már ismert voltam, Cinthy pedig rajongott értem. Még a szakdolgozatát is belőlem akarta írni, mert annyira érdekes karakternek talált. Így kezdődött a kapcsolatunk

– emlékezett vissza a celeb. Mint elmondta, beszélgetni kezdtek, és kiderült: rengeteg közös van bennük.

Rájöttünk, hogy ugyanaz a zenei ízlésünk, rajongunk a művészetekért, egyformán gondolkodunk a társadalmunkról, a világról, még a csillagjegyünk is ugyanaz, Bakok vagyunk. Mindkettőnknek van egy nagy csavar a karakterében: a felszín alatt, amit a külvilágnak mutatunk, van még egy csomó mélység bennünk, amiről kevesen tudnak. Csodálkoztam, Cinthy hogy láthat már az első perctől ennyire tisztán engem. De ő az az ember, akinek sosem kellett megmagyaráznom, mit miért teszek, például hogy miért polgárpukkasztó az Instagramom. Ő lát, érez, és én is őt.

Imádnak együtt filozofálgatni, legtöbbször kiállításra járnak együtt.

Szeretünk ilyen eseményekre járni, utána beülünk valahova, és képesek vagyunk órákig beszélgetni. De nem a tipikus, csajos traccspartira kell gondolni. Persze van, hogy érintjük a pasitémát is, de elég izgalmas személyiségek vagyunk a másik számára, hogy inkább egymást vagy az élet nagy dolgait boncolgassuk.

Akkor sem sértődnek meg egymásra, ha egy ideig nem tudnak találkozni. „Volt olyan, hogy majdnem egy év is kimaradt, és egyikünk sem neheztelt ezért a másikra. Ott folytattuk, ahol abbahagytuk” – árulta el Kelemen Anna. Szerinte mindig fejlődnek és többek lesznek egymástól, mindig számíthatnak a másikra.

Úgy érzem, ez egy olyan barátság, ami életre szóló lehet

– jelentette ki Kelemen Anna.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik