Élet-Stílus

Gregor Bernadett: A gyermekeim születése mindkét esetben a kapcsolat végét jelentette

TV2
TV2
Azt mondja, a férj-feleség viszonyból apa-anya kötelék lett.

Gregor Bernadett Joshi Bharat vendége volt az Egy férfi, egy nő című rádióműsorban. A színésznő egyebek mellett arról mesélt: fiatalon úgy képzelte, sokgyerekes anyaként éli majd az életét, a sors azonban más utat jelölt ki számára. Mindkét gyermekáldást hozó kapcsolata zátonyra futott, miután megszülettek a babák.

A gyermekeim születése mindkét esetben a kapcsolat végét jelentette. A férj-feleség viszonyból apa-anya kötelék lett, és ez nem összekovácsolta a kapcsolatokat, inkább szétválasztotta. Nagyon mély szeretetnek és elfogadásnak kell lennie ahhoz, hogy a tüzet meg lehessen őrizni. Sosem voltam képes arra, hogy maradjak, mert gyermekünk van. Egy ponton túl fizikai tüneteim lettek. Itt szorított, ott szorított

idézi a színésznő szavait a Metropol.

Gregor Bernadettnek két fia született: első házasságából Bence, illetve harmadik férjétől, Somogyi Istvántól Álmos.

Az interjúban arról is szó esett, hogy a szülések után a színházban próbálta visszaszerezni a nőiességét.

Mindkét szülésem után fontos volt, hogy legalább a színpadon nőnek, és csak annak érezhessem magam. Hogy szép ruhába bújhassak, kibonthassam a hajam és kiszabadulhassak a pelenkák közül. A színház elő is hozta belőlem a nőt, újra. A színpad tényleg egy terápia. A legjobb előadások akkor születnek, amikor éppen egy nagyon érzékeny periódusomat élem át.

Bevallotta, párválasztásainál nem volt elég körültekintő:

Mindig nagyon vágytam rá, hogy tartozzak valakihez. Sokáig az volt az illúzióm, hogy nagycsaládban élek, sok gyerekkel, kutyával, macskával. Alá akartam rendelni magam egy férfinak, akire felnézek. Olyan erős volt ez a vágyam, hogy meg sem néztem, mennyire vagyunk kompatibilisek egymással. Ennek ellenére bennem a hála érzése van mindenki felé, akivel a sorsom összehozott, hiszen önmagamról is rengeteget tanultam mellettük.

Joshi Bharat nemrég az RTL-en mesélt új műsoráról:

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik