Élet-Stílus

Carmen Electra elárulta, milyen tartalomra van a legnagyobb igény az OnlyFans-oldalán

Chris Polk / E! Entertainment / NBC via Getty Images
Chris Polk / E! Entertainment / NBC via Getty Images
Nem nagyon tud mit kezdeni a jelenséggel, de azért teljesíti az ilyen jellegű kívánságokat.

Carmen Electra ötvenéves korában, bő egy éve regisztrált az OnlyFansre. Azzal a céllal hozta létre profilját a szexmunkások körében népszerű tartalommegosztó portálon, hogy tartani tudja a kapcsolatot rajongóival és újra fellendítse a karrierjét.

Nemrég a Foxnak nyilatkozva elmondta: eleinte voltak kétségei a dologgal kapcsolatban, de aztán rájött, hogy így a saját főnöke lehet, olyan kreatív tartalmakat gyárthat, amilyeneket szeretne, és ezeket akkor készítheti el, amikor csak akarja. Ráadásul 150 Playboy-címlap után úgy volt vele, miért ne?

A most 51 éves modell és színésznő az interjúban arra is kitért, milliós követőtábora milyen típusú tartalmat kér tőle a leggyakrabban az utóbbi időben.

Nagyon vicces, mert rengeteg kérést kapok a lábamra vonatkozóan, és ez mindig megnevettet. Az emberek lábakat akarnak látni!

– fogalmazott a Baywatch egykori sztárja.

Mint mondta, nem igazán tud mit kezdeni a lábfetisiszta jelenséggel, de szívesen eleget tesz követői kéréseinek egy-két fotóval, amiken a pedikűrjét mutatja be.

Van egyfajta vad megszállottság a lábak iránt. Szóval, természetesen teljesítem a kívánságokat. Ha a lábamat akarják látni, előkapom a telefonomat. A telefon kameráját szeretem használni. Nem hiszem, hogy bárki is szuper profi fotókra vágyna. Ők csak téged akarnak látni. Tehát csak levideózom a lábam, és kitalálok hozzá valamit… Megpróbálok más-más ötletekkel előállni azt illetően, hogyan lehet megmutatni a lábakat, vagy csak simán rákérdezek, hogy »Hogyan szeretnéd látni a lábamat?«

Arra, hogy Electra még mindig szexszimbólumnak számít, további bizonyíték lehet, hogy nemrég Jenny McCarthyval reklámozta Kim Kardashian fürdőruháit.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik