Élet-Stílus

Kiderült, mikor érkezik Britney Spears memoárja

Denise Truscello / BSLV / Getty Images for Brandcasting, Inc
Denise Truscello / BSLV / Getty Images for Brandcasting, Inc
Az énekesnő maga jelentette be a dátumot.

Tavaly februárban röppent fel a hír, miszerint Britney Spears 4,7 milliárd forintnak megfelelő szerződést írt alá a Simon & Schuster kiadóval egy memoár megírására. A szóban forgó könyv, ami a The Woman in Me címet kapta, mostanra el is készült, megjelenésének dátumát maga az énekesnő osztotta meg a Twitter-oldalán.

Érkezik a történetem, a saját feltételeim szerint… végre

– olvasható a Spears által közzétett beharangozó videóban, melyből az is kiderül, hogy a memoár október 24-én jelenik majd meg.

A könyv honlapján azt írják: „2021 júniusában az egész világ hallgatta Britney Speats beszédét a nyílt tárgyaláson. Hangjának – igazságának – hatása tagadhatatlan volt, megváltoztatta az ő, és számtalan más ember életét. A Woman in Me először tárja fel hihetetlen utazását – és a popzene történetének egyik legnagyobb előadójában rejlő erőt. Spears figyelemreméltó őszinteséggel és humorral megírt úttörő könyve rávilágít a zene és a szerelem kitartó erejére – és annak fontosságára, hogy egy nő végre elmesélje saját történetét, a saját feltételei mellett.”

Kapcsolódó
4,5 milliárdért pakolhat ki Britney Spears a készülő memoárban
Sajtóértesülések szerint rekordösszegű szerződést írt alá a kiadóval.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik