Élet-Stílus

Miló Viki 4-5 havonta jár plasztikai sebészhez

Szerinte az a lényeg, hogy az ember megtalálja az arany középutat.

Miló Viki és Lotfi-Schadi Réka ma a Reggeliben beszélgettek a tetoválásaikról, hajviseletről és különböző szépészeti beavatkozásokról. Az ökölvívó világbajnok az adásban elárulta, hogy 32 éves kora óta jár plasztikai sebészhez, a doktora pedig egy gyerekkori barátja, akit 4-5 havonta látogat. Mint mondta, szerinte az a fontos, hogy az ember a beavatkozások terén is megtalálja az arany középutat, és olyan orvost válasszon, akiben teljes mértékben megbízhat.

Meg kell találni azt az embert, akiben megbízol, és ő mindig mértékkel csinál mindent. Ugyanolyan vagyok, mint 20 évvel ezelőtt is. Ez a lényeg, az arany középút, hogy még természetes maradjál, de azért próbálj egy kicsit frissíteni az arcodon. Én nem szégyellem a koromat, 45 éves vagyok. Azt gondolom, hogy a koromhoz képest próbálok fiatalabb maradni, nyilván nem akarok hülyét csinálni magamról

– magyarázta Miló, hozzátéve: a szakmájából adódóan a testét képes ő maga úgy formálni, ahogyan szeretné, az arcát viszont a megfelelő szakemberre bízza.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik