Élet-Stílus

A Forbes magazin szavazásra bocsátja a novemberi címlapját

A szerkesztőség úgy döntött a novemberi címlapról határozzon egy nyilvános szavazás és egy zsűri, aminek az amerikai főszerkesztő is tagja.

Tíz éve indult el a Forbes magazin Magyarországon, az évforduló alkalmából minél több Forbes-arcot szeretnének megmutatni Magyarországnak. A szerkesztőség pályázatot hirdet és szavazásra bocsátja, ki legyen a novemberi szám címlapján.

Ha pályázol: lehetőséged lesz bemutatni magad és vállalkozásod a Forbes közönségének egy képes, szavazási oldalon keresztül; megismernek a szakmai zsűri tagjai; bemutatkozol a Forbes szerkesztőségének is.

Olyan vállalkozók jelentkezését vagy jelölését várják, akik a maguk erejéből, piaci alapon növekedtek, egyértelmű magyar és/vagy nemzetközi sikert értek el a területükön. A magas bevétel és profit előny, de könnyen lehet, hogy a végén egy kicsi, de innovatív cég nyer majd – írta a szerkesztőség. “Mindenkinek van esélye, aki a saját erejéből írt sikeres vállalkozói történetet! A végső döntésben 50 százalékban a közönségszavazatok és 50 százalékban a zsűri dönt majd, az első 10 helyezett mindegyikének szervezünk egy címlapfotózást” – írják.

A zsűri tagjai: Randall Lane (Chief Content Officer Forbes USA), D. Tóth Kriszta (újságíró; alapító-CEO, WMN), Balogh Petya (Co-Founder, CEO, STRT Holding; Tech Angel Investor), Fekete Emese (vezető szerkesztő, Forbes), Pistyur Veronika (Ügyvezető, Bridge Budapest), Galambos Márton (főszerkesztő, Forbes), Zsiborás Gergő (főmunkatárs, Forbes; vezető szerkesztő, Forbes.hu), Lakatos Péter (társ-vezérigazgató, társtulajdonos, Videoton Holding Zrt.).

Jelentkezés vagy jelölés: forbes.hu/forbes10

A pályázat menete:

Jelentkezés: 2023. 06. 02. – 2023. 07. 31.

Szavazás: 2023. 09. 01. – 2023. 09. 31.

Szeptembertől elindul a 4 hetes, nyilvános szavazás az előzőleg kiválasztott maximum 100 főre. Egy szavazó csak egy címlapos-jelöltre voksolhat, de a jelölt fotóját és szerkesztett bemutatkozó sztoriját megoszthatóvá teszik, amit bármilyen közösségi média felületen népszerűsíthet majd.

Zsűrizés: 2023. 10. 01. – 2023. 10. 12.

A szakmai zsűri kiválasztja a 10 legesélyesebb jelöltet, a döntősöket. Ők mindannyian egy profi címlapfotózáson vesznek részt.

Eredményhirdetés: 2023. 11. 02.

2023. november 2-án a Forbes Kilövés eseményen bemutatják a novemberi lapszámot a nyertes címlapossal.

 

Jelentkezés vagy jelölés: forbes.hu/forbes10

Ajánlott videó

Olvasói sztorik