Élet-Stílus

Megbilincselték és börtönbe zárták 3 és féléves fiuk a rendőr szülők Floridában

Nem volt szobatiszta.

Egy testkamerás felvételen egy hadnagyként dolgozó férfi arról mesélt, hogy párjával börtönbe zárták, majd megbilincselték három és fél éves fiukat, hogy ezzel neveljék szobatisztaságra.

A kisfiút tavaly októberben két egymást követő napon börtönözte be Michael Schoenfeld hadnagy és társa, Jessica Long őrmester, majd gyermekük ennek hatására bevizelt a nadrágjába, ezért – biztos, ami biztos – bilincset is tettek rá.

A floridai szülők azzal indokolták tettüket, hogy fiuknak problémái voltak a bilire szokással, és ezzel a fekete pedagógiát idéző módszerrel szerették volna megfegyelmezni.

Azt a választ kaptam, amit vártam

– mondta az apa a Daily Mail szerint arra reagálva, hogy kisfia az elzárás hatására elkezdett sírni, majd megígérte, hogy soha többé nem piszkít a nadrágjába.

A testkamerás felvételen a férfi azt is beismerte, hogy évekkel ezelőtt idősebb fián is alkalmazta már a módszert, mikor az az óvodában megütött egy lányt. Schoenfeld szerint ez már akkor is hatásos volt, hisz az a fia is sírt, és azóta is ha megemlíti az esetet, a fiú annyit felel, hogy soha többé nem tenne ilyet.

A házaspár ellen benyújtott pert titkosították – az egyetlen jele annak, hogy bármilyen intézkedés történt, hogy mindkettőjük májusi bérszámfejtésén 20 óra fizetés nélküli szabadság szerepelt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik