Élet-Stílus

Tölgyesi-Khell Cynthia elmondta, miért váltak el Hujber Ferenccel

TV2
TV2
A táncosnő sokáig önmagára haragudott, amiért nem zárta le előbb a kapcsolatukat.

Tölgyesi-Khell Cynthia volt a Hová tűnt? új adásának vendége. A táncosnő 2018-ban vált el Hujber Ferencről, kettejük kapcsolatáról is hosszasan beszélt most a műsorvezetőnek. Mint mondta, úgy érzi, amíg a színésszel járt, nem igazán volt önmaga.

A Feri színészként főleg, egy nagyon-nagyon komolyan manipulatív ember. Azt mondja, amit te hallani szeretnél. Bele lehet kerülni azért a bűvkörébe elég rendesen. És nagyon sok olyan dolog volt, amire abszolút nem, hogy nem voltam büszke, de szerintem a mai nap már fel se vállalnám

– magyarázta.

A táncosnő szerint kettejük története csak egy egyszerű ismerkedésnek indult, senki sem sejtette, hogy házasság lesz belőle, ahová két gyerek is születik.

Ha őszinte akarok lenni, rá egy pillanatig nem haragszom. Végigmentem ezeken a folyamatokon. Nagyon sokáig magamra haragudtam, miért hagytam ennyi ideig húzni a dolgokat. Ezt a történetet szerintem hónapok alatt le lehetett volna játszani. (…) Valami megváltástudatom volt Ferivel kapcsolatban, hogy ne vesszen el.

Tölgyesi-Khell hozzátette, ő teljesen másképp látja a dolgokat, mint a volt férje. Sosem volt féltékeny típus és házasságra sem vágyott. Szerinte egy közös otthon vagy egy gyerek sokkal erősebb összekötő erő egy pár életében, mint a frigy.

Ha szeretet van, akkor minden van. Az volt sok, csak vele nagyon ilyen hullámvasút-szerű volt az élet, és egy idő után elképesztően elfáradtam. Ott volt a két gyerek, és akkor azt mondtam, hogy nekem ez így már nagyon sok. Igazából ezért is váltunk el.

A táncosnő jelenleg nagyon boldog a párjával, Rolanddal, akivel öt éve vannak együtt. A férfi az építőiparban dolgozik, és úgy neveli a két gyerekét, mintha a sajátjai lennének. Még Hujberrel is jóban vannak, tavaly együtt karácsonyoztak, a színész 14 éves fiának, Noelnek ugyanis nagy vágya volt, hogy a vérszerinti édesapja is velük ünnepeljen.

Ami a gyerek-kérdést illeti, Tölgyesi-Khell kijelentette, nem terveznek közös babát a párjával. Saját bevallása szerint ha a férjében túl erős lenne erre a késztetés, inkább azt mondaná neki, hogy váljanak el, és találja meg a boldogságot egy olyan nő mellett, akinek hasonló tervei vannak.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik