Élet-Stílus

Támadják a nőt, aki számon kérte barátnőjén a születésnapját, majd az blokkolta őt

Érdekes történetről ír a Mirror. A portál a BabyCentre egyik fórumán futott bele egy nő történetébe, azt szemlézték. A nő elmondta, hogy évek óta barátnők voltak az érintett személlyel, de személyesen nem sokat találkoztak, mivel távol élnek egymástól. Az illető elfelejtette a születésnapját, amit a nő később számon is kért rajta.

Mindig is úgy gondoltam, fontos, hogy elékezzünk a barátaink születésnapjára. Nem mindegyikére, de a legfontosabbakéra igen. Egy naptárban vezetem ezeket és egyiküknek nemrég írtam is, hogy lássa, én emlékszem az övére

– mondta a nő, majd hozzátette: az illető a nő születésnapját elfelejtette, amit ő fájdalmas jelenségként jellemez, de akkor nem szólt semmit, mivel a barátja terhes, amit egyébként is nehezen visel: nincsen túl sok barátja és meglehetősen visszahúzódó. A barátnő azt válaszolta: „Köszönöm szépen, hogy emlékeztél a születésnapomra. Te vagy az egyetlen, akinek eszébe jutottam, szóval értékelem”. A nő visszakérdezett, hogy az illető emlékszik-e az övére, mire utóbbi azt felelte, persze. „Na, mikor van?” – kérdezte tőle, mire válaszul az illető letiltotta.

Kiderült, az eset néhány hónapja történt, a tiltást azóta se oldotta fel és hiába próbálta a nő a férje számáról utolérni és megkérdezni, mi történt, azt a számot is tiltották. A nő megérti, hogy lehet, hogy nem pont a születésnapján kellett volna számon kérnie a „barátnőjét”, de hozzátette: nagyon fájt neki, hogy az illető nem emlékezett a születésnapjára és egy ilyen kis dolog miatt nem kéne letiltani valakit.

A kommentelők nem értettek egyet:

  • Egyikük arra emlékeztette a nőt, hogy a barátnője visszahúzódó, nehéz időszakon megy át és ehhez képest számon kérte, hogy nem emlékezett a születésnapjára. „Még csodálkozol, hogy nem alakult jól a helyzet? Konfrontálódtál egy olyan emberrel, aki nem szeret konfrontálódni. Mire vártál?”
  • Egy másikuk szintén arról írt, hogy pocsék dolog valakit a születésnapján ilyennel túráztatni és ő is letiltotta volna a nőt a helyében.
  • Egy harmadik hozzáteszi, hogy bármikor máskor számon kérhette volna a barátnőjét a nem emlékezés miatt, de ő a születésnapját választotta.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik