Élet-Stílus

Miló Viki otthonában van külön kutyás és emberi mosógép is

RTL Klub
RTL Klub
Kutyasamponból is egy egész kollekciója van a fürdőszobában.

Miló Viki a minap a Blikk stábjával forgatott, beengedte a lap kameráit az otthonába. Az ökölvívó világbajnok először a kertjében vezette körbe a nézőket, ahová kvarchomok van lerakva, hogy a kutyái biztonságosan tudjanak játszani.

Mint mutatta, a nappalijában konditermet alakított ki a pandémia idején, majd úgy döntött, később sem rendezi vissza a helyiséget az eredeti állapotába. Itt szokott tévézni, közben pedig általában sportol valamelyik gépén.

Új nappalit a régi étkezőjében alakított ki, ahol mint mondja, keveset szokott tartózkodni, leginkább csak akkor, ha vendégei jönnek, őket ugyanis itt szokta leültetni. Az említett szobában kapott helyet a ‘2000-es években készült Penthouse címlapja is, amin félmeztelenül pózolt.

Azért megmutatom nektek: amikor még fiatal voltam, nagyon vékony. Akkor bokszoltam, tehát olyan ötven kiló lehettem. 2007-ben volt, azt hiszem. Merész is voltam, hát szinte mindent levettem magamról. Na de ami legfontosabb szerintem, az a profi ökölvívó világbajnoki cím. Két övem van

– mutatta meg a sportkarrierje két legnagyobb elismerését is.

Az edző a katalógusba illő konyhájában is körbevitte a stábot, ahol saját bevallása szerint, semmit nem szeret elől hagyni, mert nem kedveli a rendetlenséget.

Mint mondta, a házban külön szobát rendezett be a keresztlányának és a dogszitterének, de van külön terme a kutyáinak is, ahol a díjaikat és a kupáikat tartja.

Gondoskodó anyaként rengeteg samponnal rendelkezünk, mert minden kutyámnak más a szőrtípusa. És minden kutyának más sampon kell. Amúgy baromira drágák, magamnak nem veszem meg, de a kutyáimnak a legeslegjobb minőségű samponban kell fürdeniük

– jelentette ki Miló, akinek egyébként két külön mosógépe is van otthon: az egyikben a kutyái, a másikban pedig a saját – mint mondja, – emberi holmijait mossa.

A teljes videós anyagot ide kattintva lehet megnézni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik