Élet-Stílus

Megszületett Nikki Reed és Ian Somerhalder második gyereke

Dave Mangels / Getty Images for Entertainment Weekly
Dave Mangels / Getty Images for Entertainment Weekly
Már van egy négyéves kislányuk.

10-15 évvel ezelőtt annyira menők voltak a vámpírok, hogy szinte elkerülhetetlen volt, hogy összejöjjön két olyan híresség, akik különböző alkotásokban játszottak halhatatlan vérszívót. Nikki Reed az Alkonyat-filmsorozatban szerepelt mint Rosalie, Ian Somerhalder pedig a nyolc évadot megélt Vámpírnaplókban alakította Damon Salvatorét. Ők ketten 2014-ben lettek egy pár, egy évre rá összeházasodtak, kislányuk, Bodhi Soleil pedig 2017 júliusában született meg. Idén év elején jelentették be, hogy ismét kisbabát várnak.

Második gyerekük, egy kisfiú pár hete jött világra, erről a színésznő korlátozott ideig elérhető Instagram-történetében számolt be csütörtökön.

Néhány hete megérkezett a fiunk, egy olyan napon, amit csak úgy tudok leírni, mint életem egyik legszebbje. Otthon, vízben született meg, miközben rengeteg szeretet vette körül. A szívem egy pillanat alatt a duplájára nőtt

– fogalmazott Reed, majd megerősítette, hogy a gyerekeivel kapcsolatban a jövőben sem szeretne tartalmakat megosztani, és arra kérte követőit, hogy továbbra tartsák tiszteletben családjuk magánélet. Végül megköszönte a szülésznőjének és az orvosoknak, amiért „segítettek gyengéden világra segíteni ezt az édes kisfiút”.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik