Élet-Stílus

Kulcsár Edina G.w.M-ről: Ő a nagybetűs lányos apuka

TV2
TV2
A rapperrel közös családjukról mesélt a szépségkirálynő.

Lassan két hónapos lesz Kulcsár Edina és G.w.M kislánya, Amara. A szépségkirálynő szülés utáni alakjára nemrég igencsak durva megjegyzést tett egy követője, undorító tehénnek nevezte őt. Az üzenetről készült képernyőfotót Kulcsár a múlt héten meg is osztotta a közösségi oldalán, posztjában pedig arról írt, nem bántják az ilyen típusú beszólások, csupán nagyobb motivációt adnak neki.

A történtek apropójából a szépségkirálynő a Tények Plusznak adott interjút, melyben elmondta, azért osztotta meg a követőivel a szóban forgó üzenettel kapcsolatos gondolatait, mert szerette volna, ha mások is látják, nem gáz, ha szülés után pluszkilók maradnak egy anyán, főként, hogy egy baba érkezése után nem az a legfontosabb, hogy konditerembe járjanak.

Kulcsár a rapper férjével közös családjukról is mesélt a műsorban. Mint mondta, a közös kislányukat imádják a testvérei, nagyon jó a légkör az otthonukban. Ami pedig G.w.M-et, mint apát illeti, a szépségkirálynő úgy fogalmazott:

Ő a nagybetűs, tipikus lányos apuka. Egyébként elmondta, hogy erre ő is rájött. Imádja, hogy van egy fia, ő a szeme fénye, a király, a minden neki, de hogy amúgy lányos apuka, és nagyon szereti őket. És igen, hát kössék fel a lányok a gatyát, vagy a szoknyát, mert hogy kemény. Azért nem lesz ott minden megengedve

– jelentette ki.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik