Élet-Stílus

„Megpróbált odaadni 300 dollárt” – Khloé Kardashian szerint Kris Jennernek fogalma sincs a gyorséttermi árakról

Lloyd Bishop / NBCU Photo Bank / NBCUniversal via Getty Images
Lloyd Bishop / NBCU Photo Bank / NBCUniversal via Getty Images
„Kissé” túlbecsülte a végösszeget.

A The Kardashians legutóbbi epizódjában Las Vegasba indult a hírhedt família és néhány barátjuk, hogy Kim Kardashian születésnapjának alkalmából megnézzék Usher koncertjét. A rossz idő miatt viszont vissza kellett fordulniuk Los Angelesbe, így alternatív megoldásként egy gyorsétterembe ugrottak el. Ekkor kiderült, hogy Kris Jenner igencsak ritkán fogyaszthat sajtburgert vagy sültkrumplit, legalábbis ilyen helyen, ugyanis fogalma sem volt arról, mennyibe kerülnek az ételek.

Nem tudom, hogy a francban nem voltál még soha gyorsétteremben. Nincs szükségünk több száz dollárra!

– mondta Khloé Kardashian az édesanyjának, aki a szükségesnél jóval több pénzt próbált a kezébe csúsztatni, amikor a kassza előtti sorban álltak.

100 dollárt adott sajtburgerekre. Megpróbált odaadni 300 dollárt. Nem hiszem, hogy felfogta, mennyibe kerülnek a gyorséttermi kaják

– mondta Kardashian.

A Karashian/Jenner-klán tagjai egyébként korábban is beszéltek már arról a műsorukban, mennyire ritkán csinálnak hétköznapi dolgokat. Kris Jenner egy tavalyi epizódban a legfiatalabb lányával, Kylie Jennerrel töltött el egy napot, amikor is megállapították egyebek között, hogy az autómosó igazi turistalátványosság, a bevásárlás pedig jót tesz a léleknek.

Kapcsolódó
Kylie és Kris Jenner szerint az autómosó igazi turistalátványosság, a bevásárlás pedig jót tesz a léleknek
Évek óta nem csinálták egyiket sem, a tankolásnak úgy álltak neki, hogy még járt a motor az autójukban.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik