Élet-Stílus

Hűtőben kell-e tárolni a ketchupot? Világsztároknak mond ellent a gyártó

Cardi B és Jennifer Lopez is messziről kerüli azokat az embereket, akik hűtve tartják a szószt, a Heinz más véleményen van.

Az már nagyjából köztudott, hogy nem érdemes hűtőben tárolni a paradicsomot, de az még mindig viták tárgyát képezi, hogy a ketchupot hűtve kell tárolni vagy sem.

Világsztárok is megszólaltak a kérdésben, korábban Cardi B azt írta, hogy nem szabad megbízni azokban, akik a hűtőben tárolják a szószt, és Jennifer Lopez is azt mondta, hogy nem meccsel a Tinderen ilyen emberekkel – emlékeztetett a CBS.

Az egyik legnagyobb gyártó próbált rendet tenni a kérdésben, a Heinz szerint egyértelműen a hűtőben kell tartani a paradicsomos szószt.

A tweet után még inkább fellángolt a vita, ami után rögtönzött közvélemény-kutatást végzett a cég.

Az eredmények szerint 54,5 százalék lehűti a ketchupot, 45,5 százalék viszont nem. Ha szeretne beleszólni a vitába, még egy napig szavazhat.

Örömmel megosztjuk a Heinz Tomato Ketchup szerelmeseivel szerte az Egyesült Királyságban, hogy a ketchupunknak a hűtőszekrényben kell lennie

mondta a Heinz képviselője a Daily Mailnek.

A gyártó szerint a szósznak természetes savassága van, ami miatt eltartható hűtés nélkül is, de ha felbontottuk az üveget, akkor érdemes a hűtőszekrényben tárolni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik