Élet-Stílus

Tápai Szabina: Egyelőre nem került fel a listámra az a terv, hogy újra férjhez menjek

TV2
TV2
Több gyereket sem tervez már.

Tápai Szabina februárban árulta el, hogy férjével és három gyereke apjával, Kucsera Gáborral hónapok óta külön élnek. A volt kézilabdázó nemrég a Hot! magazinnak adott interjút, melyben elmondta: „Most nagyon helyén van az életem. Jó úton haladok. Megtaláltam az egészséges egyensúlyt, amivel a saját életemet tudom irányítani” – idézi a Bors a szavait.

Mint mondja, nem gondolkodott még azon, hogy akar-e újra férjhez menni.

Amikor megházasodtam, nem éreztem túl nagy különbséget aközött, hogy egy pár vagyunk vagy később, amikor már házason voltunk egy pár. Mint minden kislány, én is vágytam a gyönyörű fehér ruhára. Egyelőre nem került fel a listámra az a terv, hogy újra férjhez menjek. Ami a gyerekvállalást illeti, azt hiszem, megálltam három gyereknél – örülök, ha őket felneveljük

– vélekedett, majd arról is mesélt, hogyan nevelik közös gyerekeiket az exével.

Mint anya és apa jól működünk együtt, ezzel sose volt problémánk. A gyerkőcök is boldogok ebben; gördülékenyen, felnőttként kezeltük a helyzetet. Úgy látjuk, jól ellátjuk a szerepeinket. Erős szövetséget alkotunk szülőkként, és erre nagyon büszkék vagyunk mindketten.

Tápai Szabina véleménye szerint sokat fejlődünk párkapcsolatban életünk során, és mindegyik kapcsolatunkból tanulunk valamit. Azt mondja, harminchét évesen másként gondol egy esetleges párkapcsolatra, mint húszévesen. „Úgy érzem, sokkal nyugodtabb vagyok, mint korábban, talán még mindig egy kicsit irányító” –fogalmazott, majd hozzátette: ez a sportmúltjából fakad, mivel sokáig nem tudta levetkőzni, hogy a kézilabdacsapatban a pályán ő volt az irányító.

Arról is kérdezték, milyen típusú randikat szeret, mire Tápai kijelentette, talán huszonévesen volt utoljára a szó valódi értelmében vett randevún.

Jelenleg nem az a fontos az életemben, hogy randira hívjanak; nem erre fektetem a hangsúlyt, hanem a családra, a munkára, amit szeretek maximálisan jól csinálni. Ezenkívül próbálom megtalálni és élvezni az apró örömöket az életemben.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik