Élet-Stílus

Tóth Gabi: Nem csaltam adót, nem drogozok, nem csinálok semmit, ami botrányhősnő szerepbe rakna engem

TV2
TV2
Szerinte a legtöbben kamuprofilok mögé bújva kritizálják őt a közösségi oldalain.

Nekem is vannak emberek, akiket nem kedvelek. Engem sem kell kedvelni mindenkinek. Én vállaltam, egy megosztó személyiség vagyok: van, akinek vibráló, van, akinek túl sok, túl ömlengős. De vannak, akik pont ezért szeretnek

– kezdte a Tények Plusznak adott interjúját Tóth Gabi, aki az elmúlt hetekben ismét a negatív kommentek kereszttüzében találta magát.

Az énekesnő június közepén nyerte el az Év női előadója címet a Petőfi Zenei Díjátadón, amit követően a negatív hozzászólásokra reagálva egy TikTok-videóban mutatta meg az összes eddigi elismerését, hangsúlyozva, hogy nem csak állami tévés díjai vannak.

Később egy koncertfelvétel kezdett el róla terjedni, amin egyesek szerint „ördögűzésre hajazóan” adta elő Beyoncé egyik dalát, voltak továbbá olyan hozzászólók is, akik az énekhangját kritizálták. Ezzel kapcsolatban akkor úgy fogalmazott: 20 év után megtudta, hogy nem tud énekelni.

Mint mondja, szerinte rengeteg fizetett troll van a közösségi oldalakon. Úgy véli, az ő platformjain is kamuprofilok állnak a legtöbb negatív komment mögött, őt viszont ez kevéssé foglalkoztatja, hiszen élőben sosem találkozott hasonló gyűlölködéssel, csak kedvességgel.

Én nem ártottam, nem loptam meg senkit, nem csaltam adót, nem drogozok, nem csalom meg a férjem, nem csinálok semmi olyat, ami tényleg botrányhősnő szerepbe rakna engem. Én egy családanya vagyok, aki sok mindent megélt. Egy vadóc tinilányból édesanya lettem. Ezt a változást az emberek nehezen viselik, mert szeretjük a megszokottat. De hát milyen fura lenne, ha 35 évesen még mindig 15 éves szinten ugrálnék a színpadon azokban a ruhákban, nem?

– magyarázta az énekesnő.

Hozzátette, jelenleg a családja és a barátai a legfontosabbak az életében, akikkel igyekszik a lehető legtöbb időt eltölteni, miközben a férjével a közös otthonukon dolgoznak.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik