Élet-Stílus

Jennifer Lawrence végre reagált a pletykára, miszerint Liam Hemsworth megcsalta vele Miley Cyrust

Frazer Harrison / Getty Images
Frazer Harrison / Getty Images
Véletlen volna a Flowersben megjelenő aranyszínű ruha?

5 hónappal ezelőtt debütált Miley Cyrus Flowers című dalának klipje, melyet számtalan formában kielemeztek azóta az internetezők.

Többen egyetértettek például abban, hogy az aranyszínű ruha, amit az énekesnő a videó elején visel, egyértelmű utalás Jennifer Lawrence-re, aki 2012-ben viselt hasonlót Az éhezők viadalának premierjén – régóta pletykálják ugyanis, hogy Liam Hemsworth hűtlen volt Miley Cyrushoz a kapcsolatuk idején, egyes feltételezések szerint a színésznővel lépett félre.

Jennifer Lawrence a minap Andy Cohen műsorának vendége volt, ahol elmondta, örömmel reflektál ezekre a pletykákra.

Nem igaz. Abszolút csak egy pletyka. És mind tudjuk, hogy Liammel egyszer csókolóztunk, de az évekkel azután történt, hogy szakítottak. Szóval azt feltételezem, hogy ez csak egy véletlen egybeesés

– zárta le a témát.

Liam Hemsworth és Miley Cyrus egyébként 2009-ben kezdtek randizni, majd éveken át se veled, se nélküled viszony jellemezte a kapcsolatukat, mielőtt 2018 decemberében összeházasodtak. Az énekesnő nyolc hónappal később, 2019 nyarán bejelentette a szakításukat, a színész pedig pár nappal később a válókeresetet is benyújtotta. A bíróság 2020 elején mondta ki a válásukat – emlékeztetett a Page Six.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik