Élet-Stílus

Ariel Winter egy forgatási trauma miatt retteg a csótányoktól

Michael Bezjian / Getty Images for HollyShorts Film Festival
Michael Bezjian / Getty Images for HollyShorts Film Festival
7-8 éves lehetett, amikor egy alacsony költségvetésű film felvétele alatt közelebb kellett kerülnie az ízeltlábúakhoz, mint szerette volna.

Amerikában jelenleg is fut a Stars on Mars című reality, ahol Ariel Winter és több más híresség is versenyzik. Az Entertainment Weekly beszámolója szerint a legutóbbi epizódban egy csótánnyal találták szembe magukat a játékosok takarítás közben, az ízeltlábút Lance Armstrong fel is kapta, majd cukkolni kezdte vele a Modern család sztárját.

Winter rémületében azzal kezdett fenyegetőzni, hogy intim tájékon rúgja az egykori kerékpárost – akit a műsor elején véletlenül összekevert az űrhajós Neil Armstronggal. Később kiderült, hogy a hétköznapi rovar-undortól mélyebben gyökerezik a csótányfóbiája.

Mint mondta, 7-8 éves lehetett, amikor egy igencsak alacsony költségvetésű film forgatásán egy másik gyerekszínésszel együtt egy egész vödörnyi kártevővel kellett szembe nézniük.

Behoztak egy vödörnyi csótányt. Volt egy pár rajtam, körülöttem, végigmásztak a srác arcán, és egyszerűen mindenütt ott voltak. Azóta is komoly fóbiám van

– magyarázta Winter, aki bár a filmet nem nevesítette, az Entertainment Weekly szerint a cselekmény leírása egyezik a 2009-ben megjelent Life Is Hot in Cracktown című drámáéval, ahol két gyerek egy csótányoktól hemzsegő hotelben ragad, miközben drogfüggő anyjuk több napra eltűnik.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik