Élet-Stílus

Ördögűzőt fogadtak a szülők, hogy megszabaduljanak a fiukat meleggé tévő démonoktól

Andrew Hartzler / TikTok
Andrew Hartzler / TikTok
Különös videót osztott meg egy 25 éves amerikai TikToker. A rejtett kamerákkal készült felvételen az látható, ahogy egy ördögűző tevékenykedik a srác szobájában.

Rejtett kamerákkal örökítette meg Andrew Hartzler azt, ahogy egy ördögűző bizarr szertartásokat végzett a szobájában – írja az Insider.

A spiritisztát Hartzler Kansas Cityben élő szülei bízták meg azzal, hogy űzze ki a fiuk szobájából azokat a démonokat melyek szerintük Andrew másságát okozzák.

A szülők egy ultrakonzervatív evangélikus szekta, a International House of Prayer hívei. Amikor Andrew 14 éves korában először állt eléjük azzal, hogy meleg, a szülők azonnal egy „átnevelő táborba” küldték a fiukat.

Andrew élete egyik legsötétebb élményeként beszél a táborról, ahol csak azt tanították meg neki, hogyan gyűlölje magát. A tábor után a középiskola végéig a fiú hetente háromszor járt vallásos terápiára, majd szülei egy keresztény-konzervatív egyetemre küldték, mert úgy gondolták, ott nem lesz melegek közelében. Tévedtek. Andrew sok, hozzá hasonló sorsú fiúval találkozott az egyetemen.

Andrew még másodéves középiskolásként, a karácsonyi szünetben újra a szülei elé állt azzal, hogy meleg és ezen semmi sem fog változtatni. Azt mondja, elege lett, nem akart továbbra is hazugságban, tettetésben élni. Számított rá, hogy a szülei nem viselik majd jól az újabb kiállását, és nem is bízott már bennük, ezért titokban felszerelt néhány rejtett kamerát a szobájában. Tudni akarta, mit csinálnak a szülei, amíg ő az iskolában van. Így készültek felvételek John Jacobs démonűzéséről.

@andrewhartzler hi um ya obvi i was in the closet sir #comingout #college #exorcist ♬ original sound - andrew hartzler

Jacobs a „The Power Team” nevű keresztény testépítőcsoport egyik alapítója volt. A 2000-es évek elején azzal tettek szert hírnévre, hogy vastag telefonkönyveket téptek ketté és hatalmas súlyokat emeltek meg Jézus nevében.

Andrew azóta elköltözött otthonról, és nem tartja a kapcsolatot a szüleivel, akik képtelenek őt elfogadni, a melegségét egy gonosz, démoni befolyás eredményének tekintik. Most egy oklahomai LMBTQ-jogokért küzdő szervezetnek dolgozik. Neve akkor került a címlapokra, amikor tavaly nyílt videoüzebetben homofóbnak nevezte nagynénjét, a melegek házasságának ellehetetlenítéséért küzdő republikánus kongresszusi képviselőnőt, Vicki Hartzlert.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik