Élet-Stílus

Adele a koncertje közben szavaztatta meg a közönségével, lemennének-e a Titanichoz

Niklas HALLE'N / AFP
Niklas HALLE'N / AFP

Szokatlan kérdéssel szakította meg Las Vegas-i koncertjét Adele: arra volt kíváncsi, ki vállalná be a rizikós utazás az óceán mélyére utalva ezzel a Titan tengeralattjáró tragédiával végződő merülésére, amely során a jármű mind az öt utasa meghalt a szétrobbanó tengeralattjáróban.

Az énekesnő a zongoránál ülve kezdett sztorizgatásba, amikor költői kérdésként annyit mondott, hogy „mennyire őrült történet a Titané?” Hozzátette, hogy szomorú tragédia a szerencsétlenül járt tengeralattjáró esete, amely komoly vitákra ösztönözte őt és barátait arról, vajon ki merne lemenni a Titanic roncsához. Mindenki azt mondta, hogy sosem tenne ilyet, ám az énekesnő szerint ez hazugság, mert sokan mégis megtennék. Ennél a kérdésnél arra kérte közönségét, tegyék fel a kezüket azok, akik bevállalnák az utazást.

A videón nem látszik hányan teszik fel a kezüket, de a hangok alapján az óceán mélyére nem vágyók vannak többségben – közéjük tartozik az Adele mellett ülő zongorista is. Az énekesnő tovább megy: azt is megkérdezi a rajongóktól, ki vállalná az űrutazást, amelyre a reakciók alapján jóval többen jelentkeznének.

Én egyiket sem csinálnám, de csak azért, mert beszari vagyok, egy birka, mindentől rettegek, még a hullámvasútra sem ülök fel. Egyáltalán nem vonz sem az óceán mélye, sem a világűr

– osztotta meg saját álláspontját az énekesnő.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik