Élet-Stílus

Tóth Vera: Lehet elméleteket gyártani, hogy Gabi nem érdemel díjakat, de nem érdemes

Schumy Csaba
Schumy Csaba
Megrémisztik a hozzászólások, amik testvére kapcsán születnek.

Testvére védelmére kelt az Instagramon Tóth Vera: az énekesnő hosszú posztban fogalmazta meg, úgy érzi, iszonyatosan nagy mértékű támadást kell elviselnie Tóth Gabinak a közösségi médiában, merthogy „az internet népe kegyetlen” (egyébként Tóth Gabi is megvédte magát a minap egy videóban a karaktergyilkolás miatt, amit szerinte ellene űznek).

Ő egy kivételes tehetség. Én ezt úgy mondom, hogy vele nagyon kritikus vagyok. Gyerekkorom óta piszkálom, ha valami nem tetszik tőle, el is mondom neki, és ebből pedig sok összetűzésünk volt már az életünkben, de igazából mindig jó lett a vége, mert beláttuk, ha a másiknak igaza volt. Lehet itt mindenféle elméleteket gyártani, bizonygatni, hogy nem érdemel díjakat, de nem érdemes, mert már bebizonyította, hogy tud, a tudás pedig az, amit nem lehet elvenni senkitől, még akkor sem, ha egy egész világ elhiszi, egymást hergelve, hogy ez nem így van. A vége a tehetség útjának mindig az, hogy bebizonyosodik, van helye és mindig lesz ideje annak, akit megáldott az Isten bármilyen művészi tehetséggel, csak akarni kell, menni kell még akkor is, ha kinyírnak.

Tóth Vera azt írja, megrémiszti, milyen hozzászólások érkeznek azon hírek alá, melyek húgáról szólnak: „Néhányan úgy érzik, hogy jobban tudják, milyen az az ember, akiről ítélkeznek, mint a szerette, hozzátartozója. Legyen hír egy hegymászóról, a Titanban ragadt, óceánban eltűnt csapatról, vagy egy szétszadizott énekesnőről, Gabiról. Totális felé az abuzálás, a bántalmazás, a zaklatás. Szomorú”.

Az énekesnő szerint számos esetben saját gondjaikat vetítik ki másokra az ilyen kommentelők:

Mindig kell valaki, aki elviszi a balhét, amikor már a saját balhédat képtelen vagy megharcolni, egy idő után mindenről a külvilág tehet.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Tóth Vera (@tothveraofficial) által megosztott bejegyzés

Ajánlott videó

Olvasói sztorik