Élet-Stílus

„Kérésem indokolt, szerény, és nem pofátlan” – Alekosz ingyen légkondit keres

Mohos Márton / 24.hu
Mohos Márton / 24.hu
Azt mondja, ekkora luxust még sztárként sem engedhet meg magának.

A héten másodfokú hőségriasztás lépett életbe, az elmúlt napokban többször is 30 fok fölé emelkedett a hőmérséklet az országban. Sokan viselik nehezen a kánikulát, köztük Alekosz is, aki a minap a közösségi oldalán tett közzé egy felhívást, melyben olyan klímaszerelőt keres, aki ingyen ajánl fel neki egy légkondicionáló berendezést, és egyúttal a beüzemelést is bérmentve vállalja – szúrta ki a Blikk.

Tizenhárom évnyi, most már nemzetközi sztárságom ideje alatt én semmit sem kértem. Eljött hát az idő. A kérésem indokolt, szerény, és nem pofátlan. Kérem, segítsenek! Szeretnék egy légkondit. Bármely ország által előállított modell számításba jöhet, nem vagyok válogatós. Ekkora luxust még sztárként sem engedhetek meg itt magamnak. Lennének viszont beszerelési kikötések, ami véleményem szerint nem okozhat gondot

– kezdte posztját a vagyonőr, majd kifejtette, mire gondol pontosan.

A munkásnak tűrnie kell a beszerelés alatt általam hallgatott magyar könnyűzenéket, musicaleket. Pressermusicalek, Padlás, és a Király. Ezeket minden körülmények között tűrni illik, kell. Hangerőtartomány: 50-es, géniuszon.

Alekosz hozzátette, különböző étkezési lehetőségeket is felajánl a jótevőjének. A menü annak fényében kerül kiválasztásra, milyen ország gyártmánya a felszerelendő klímaberendezés. Japán eszköz esetén sushi, német gyártmánynál sör és virsli, ha orosz, ruszli, ha pedig Dél-Koreából származik, kimchi.

A biztonságról. A teljes ház bekamerázott, alekoszi ereklyék eltulajdonítása teljességgel kizárt. Az az lehet, csak BRFK lesz a vége. Olyan megbízható rajongót keresek, aki légkondimat szereléssel együtt ingyen felajánlja, a munkát elvállalja. A reklám természetesen nem marad el

– zárta felhívását.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik