Élet-Stílus

„Kétszer meggondolom, kinek tanúskodnék hamisan”

24.hu
24.hu
Meddig állsz ki a barátod mellett, akit megvádolnak, valamilyen bűncselekmény elkövetésével? És ha téged vádolnának meg? – Többek közt ezeket kérdeztük az utca emberétől az HBO Maxon látható Vádlott című sorozat apropóján. Morális kérdésekre változatos válaszokat kaptunk.

A Vádlott című sorozat minden epizódja olyan szereplőket mutat be, akik akár a barátaink, kollégáink, szomszédaink, családtagjaink lehetnénk, sőt, akár mi magunk is. „Te mit tennél ebben a helyzetben? – teszi fel a kérdést a sorozat, hiszen az életben könnyen előfordulhat, hogy egyetlen szó, egyetlen rossz lépés, cselekedet vagy akár éppen az, hogy nem teszünk meg valamit, választ el minket attól, hogy például mi üljünk a vádlottak padján. Az utca embere is nagyon másképp gondolkodik egy-egy morális kérdésben:

Szponzorált tartalom

Június 18-tól látható az HBO Maxon a Vádlott c. sorozat. A 15 részes bűnügyi dráma korunk legrelevánsabb kérdéseit vizsgálja, mint pl. a nemi identitás, a mentális egészség vagy a választás joga a vádlottak padjára került hétköznapi emberek szemszögéből.

 

A videó a Sony Pictures Television támogatásával készült.

 

Olvasói sztorik