Élet-Stílus

Kevin Costner Zoom-híváson darálta el tizenéves gyerekeinek, hogy válni fognak a szüleik

David Livingston / Getty Images
David Livingston / Getty Images
Legalábbis ezt állítja csalódott felesége.

Mint arról már beszámoltunk, válik Kevin Costner és felesége, Christine Baumgartner. A bírósági dokumentumok alapján a színész neje havi 85 millió forintnak megfelelő gyerektartási díjat vár el Costnertől, hogy továbbra is megfelelő életszínvonalat biztosítsanak három tinédzser gyereküknek.

Azt írja a People – szintén ezen papírokra hivatkozva –, hogy Baumgartner beszámolt arról is, Costner mennyire „hidegen” mondta el közös gyerekeiknek a válás tényét. A feleség szerint a színész Zoom-hívást indított egy Las Vegas-i hotelből (épp ott forgatott), így érte el a 13 éves Grace-t, a szintén 13 esztendős Hayest, valamint a 16 éves Caydent.

A rövid videóhíváson keresztül számolt be arról a gyerekeiknek, hogy válnak az anyjukkal.

Mindig is a gyerekek jóléte volt a legfontosabb prioritásom, és aggódtam, hogy még azelőtt értesülnek a válásról, mielőtt Kevin és én elmondhatnánk nekik. Fontos lett volna, hogy személyesen, együtt mondjuk el a gyerekeknek

– fogalmaz Christine Baumgartner, aki kifejezte aggodalmát férje felé, hogy nem lesz jó vége annak, ha a sajtóból tudják meg a válás tényét. Costner mindezek ellenére ragaszkodott ahhoz, hogy ő mondhassa el a hírt a gyerekeknek.

Egy 24 évet átölelő kapcsolat után, egy Las Vegas-i szállodai szobából, tízperces Zoom-híváson kell megtudnia a gyerekeknek, hogy válunk

– kritizálta Costnert a felesége.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik