Élet-Stílus

„Nem én választottam ezt az életet” – Kendall Jenner gyerekkora óta kívülállónak érezte magát a családjában

Matt Winkelmeyer / MG18 / Getty Images for The Met Museum / Vogue
Matt Winkelmeyer / MG18 / Getty Images for The Met Museum / Vogue
A Kardashian-nővérekről szóló valóságshow kamerái előtt nőtt fel.

Kendall Jenner a Wall Street Journalnek adott címlapinterjút, melyben elárulta, csak mostanában kezdte úgy érezni, hogy megbékélt azzal a rengeteg figyelemmel, ami a híres családja mellett irányul rá. Mint mondta, nem ő akarta ezt a fajta életet élni, egyszerűen beleszületett.

Már nagyon fiatal korom óta úgy éreztem, kívülálló vagyok a családomban. Beleszülettem ebbe az életbe, de nem én választottam. Nem erre vagyok teremtve, semmilyen értelemben sem. Nem vagyok jó benne. Megcsinálom, mert megtanultam, hogy kell

magyarázta a lapnak.

A modell mindössze 11 éves volt, amikor a családjával együtt híresség státuszba került a Keeping Up with the Kardashians című reality-vel az E! képernyőjén. A húgával, Kylie Jennerrel a közönség szeme előtt nőttek fel.

Majdnem 20 évembe telt, hogy úgy érezzem, rendben, azt hiszem kezdem megszokni, jól van, értem

– mondta Jenner, aki már tinédzserként is próbálta lerázni a lesifotósokat, akik lépten-nyomon követték.

A modell azt is megemlítette az interjúban, hogy bár érti, miért került egy kalap alá a nővéreivel, ő sokkal inkább Jennernek érzi magát, mintsem Kardashiannek. Szerinte számos tekintetben az apjára hasonlít.

Kendall Jenner Kris és Bruce Jenner (egykori olimpiai bajnok) idősebbik lánya. Apja 2015-ben transznűként coming outolt, az év nyarán hivatalosan is nemet váltott, azóta Caitlyn Jennerként éli az életét.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik