Élet-Stílus

Feng Ya Ou Békefi Viktóriáról: Igazi ősanya

MAGNEOTON
MAGNEOTON
Lassan kéthetes lesz a kisbabájuk.

Békefi Viktória és Feng Ya Ou kislánya, Mei Liza június 9-én, éppen az édesapja születésnapján jött világra. Az énekes a minap a Blikknek mesélt arról, hogyan éli meg az apaságot.

Sokkal jobb minden, mint ahogy azt valaha is el tudtam volna képzelni. Igyekszem minden időmet a családdal tölteni, s ha koncertezem, alig várom, hogy hazaérjek Vikihez és a kislányunkhoz. Liza nagyon jó baba, sokszor átalussza az éjszakákat, igazán kiegyensúlyozott. Viki pedig igazi ősanya, nagyon gondoskodó, nála jobb feleséget és anyát el sem tudok képzelni

Az énekes hozzátette, a kedvesével szerencsés helyzetben vannak, Békefi Viktória édesanyja ugyanis egy szinttel alattuk lakik, így gyakran segít nekik.

Liza a tizedik unoka a családban, óriási szeretet veszi körbe őt és minket is. A legszívesebben minden időnket a kislányunkkal töltjük, de a családtagoktól sem akarjuk elvenni az örömet, így néha Vikivel ki tudunk ülni a kertbe egy kávéra beszélgetni, amíg a rokonság a kislányunkat babusgatja.

Mivel a pár mindig is aktív életet élt, várják, hogy több helyre is vihessék majd a lányukat. A szeretteik gyerekeivel kapcsolatban is úgy tapasztalták, hogy minél hamarabb szocializálódnak a gyerekek, annál nyitottabbá válnak.

Alig várom a közös programokat, kirándulásokat, de most ez az időszak is elég örömet okoz mindannyiunk számára

– mondta Feng Ya Ou.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik