Élet-Stílus

A She-Hulknak becézett testépítő napi hét főételre esküszik

Nagyon sokat eszik.

Egy She-Hulknak, vagyis női Hulknak becézett brazil testépítő elképesztő mennyiségű fehérjét fogyaszt egy nap, hogy ezzel fenntartsa az általa ideálisnak tekintett testalkatát.

A 37 éves Rapha Araujo gyakran hétből hét napot is az edzőteremben tölt, és kimerítő edzései közben napi hétszer eszik főételt. Araujo egy átlagos napon hat tojást, csirkét, lazacot és steaket eszik rizzsel, valamint mellé fehérjeturmixot és gyümölcsöket fogyaszt. A Daily Mailnek elárulta, időnként ő is tart csaló napokat: ilyenkor egy kis hamburger és sült krumpli is felbukkan a tányérján.

A Rio de Janeiróból származó nő lenyűgözőnek tartja, ahogyan az emberi test az edzések és étkezés hatására olyan izomzatot képes építeni, mint az övé. A korábban soványnak csúfolt nő a „brazil stílusú edzés” híve, tehát a hangsúlyt inkább a fenekére és lábaira helyezi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Fafa (@fafafitness11)

Araujo kamasz kora óta jár edzőterembe, és TikTok, valamint Instagram oldalán tippeket oszt meg követőivel a hatékony edzéshez.

A kívánt test elérése nem megy egyik napról a másikra. Nincs titok az álomtest felépítéséhez: időre, elkötelezettségre és következetességre van szükség, és ezzel együtt el fogod érni a céljaidat.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik